ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συναγερμός στο Ηράκλειο για μαθητές Γυμνασίου που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου

Κρήτη: Συναγερμός στο Ηράκλειο για μαθητές Γυμνασίου που βρέθηκαν ημιλιπόθυμοι σε τουαλέτα σχολείου
ekriti.gr

Συναγερμός σήμανε στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο.

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο Γυμνάσιο Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο, ύστερα από την είδηση ότι ανήλικα άτομα, μαθητές, κορίτσια και αγόρια φαίνεται ότι βρέθηκαν ημιλιπόθυμα στην τουαλέτα του σχολείου σήμερα το πρωί (29/11), σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η λιποθυμία τριών κοριτσιών και ενός αγοριού πιθανώς να οφείλεται σε χρήση ουσιών και πως ακόμη, τα παιδιά ανέφεραν ζαλίζονται και δεν είναι καλά.

Συμμαθητές ενημέρωσαν τον Διευθυντή του σχολείου που ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τις μαθήτριες και τον μαθητή και τούς μετέφεραν στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Θα ταυτοποιηθεί αν πρόκειται για ναρκωτικά και το είδος αυτών ή κάτι άλλο, όταν πραγματοποιηθούν αιματολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

Στον χώρο έχει ήδη σπεύσει η αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, ενώ, αναζητούνται οι γονείς των ανήλικων παιδιών. Φαίνεται πως ήδη λαμβάνονται και καταθέσεις.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, τα παιδιά ανέφεραν ότι ζαλίζονται και δεν είναι καλά και περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί γιατί ζαλίστηκαν.