ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Υπό χειροκροτήματα έφτασε η σορός του στο Κοκκινοχώρι - «Αθάνατος», φώναζαν

Βασίλης Καρράς: Υπό χειροκροτήματα έφτασε η σορός του στο Κοκκινοχώρι - «Αθάνατος», φώναζαν

Βασίλης Καρράς: Με χειροκροτήματα υποδέχτηκε το Κοκκινοχώρι Καβάλας το φέρετρο του λαϊκού τραγουδιστή, στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου θα τελεστεί το Τρισάγιο.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης τελείται η κηδεία του Βασίλη Καρρά, στη γεννέτειρά του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και συγκεκριμένα στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου, όπου έφτασε η σορός του λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Οι στιγμές ήταν άκρως συγκινητικές καθώς το πλήθος των συγγενών, φίλων, συναδέλφων αλλά και απλών θαυμαστών του αγαπημένου τραγουδιστή, χειροκροτούσε και φώναζε «αθάνατος»

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Καρράς, είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Νωρίτερα υπό τους ήχους της μπάντας του Δήμου και τα χειροκροτήματα εκατοντάδων αγαπημένων του προσώπων, η σορός του Βασίλη Καρρά αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για το Κοκκινοχώρι Καβάλας.

Επιθυμία της οικογενείας του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Καθ’ όλη την τελετή θα συνοδεύσει η φιλαρμονική ορχήστρα «ΑΠΟΛΛΩΝ» Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.

Τιμής Ένεκεν, την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου προς τιμήν του Βασίλη Καρρά θα διευθύνει ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής – Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής.

Πραγματικότητα θα γίνει η μεγάλη συναυλία που ήθελε ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλης Καρράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή.

Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του Βασίλη Καρρά, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα.