ΕΛΛΑΔΑ

Καρράς: Βανδή, Βέρτης, Πάολα, Ρέμος, Οικονομόπουλος στην ταφή - Οι «επώνυμοι» που έδωσαν το «παρών

Καρράς: Βανδή, Βέρτης, Πάολα, Ρέμος, Οικονομόπουλος στην ταφή - Οι «επώνυμοι» που έδωσαν το «παρών

Πολλοί συνάδελφοι του Βασίλη Καρρά βρέθηκαν στο Κοκκινοχώρι. 

Στη γενέτειρά του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τελέστηκε η τελευταία πράξη του δράματος με τον θάνατο του Βασίλη Καρρά.

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι, «επώνυμοι», αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα, κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του.

Η σορός έφτασε λίγο πριν τις 12:00, με τη «λαοθάλασσα» έξω από την εκκλησία να χειροκροτεί θερμά τον «άρχοντα» της νύχτας και τις καμπάνες να ηχούν πένθιμα.

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη.

Δίπλα της ήταν και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας.

Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, αλλά και μουσικοί από την μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του.

Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης έδωσαν επίσης το «παρών».

Το ύστατο χαίρε είπε στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Την τελετή συνόδευσε η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.