ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καρράς: Συγκινητικός επικήδειος - «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο να σε αγαπάμε βρήκες τρόπο»

Βασίλης Καρράς: Συγκινητικός επικήδειος - «Από τον Βορρά μέχρι τον Νότο να σε αγαπάμε βρήκες τρόπο»

Συγκίνησε τους πάντες ο δήμαρχος Παγγαίου με τον επικήδειο του για τον Βασίλη Καρρά.

«Ράγισαν» καρδίες κατά το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, την γενέτειρα του σπουδαίο τραγουδιστή και εκεί όπου ήταν η επιθυμία του να ταφεί.

Σε κλίμα βαθιά συγκίνησης το πλήθος των συγγενών, φίλων, συναδέλφων αλλά και απλών θαυμαστών του αγαπημένου τραγουδιστή ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν έφτασε στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου η σορός του Βασίλη Καρρά.

Από τις στιγμές που συγκλόνισαν ήταν ο επικήδειος του στενού φίλου του Βασίλη Καρρά και δημάρχου Παγγαίου, Φιλίππου Αναστασιάδη.

Ο κ. Αναστασιάδης, είπε ότι ο Βασίλης Καρράς έδινε συνεχώς χρήματα για να γίνονται έργα στο Κοκκινοχώρι, ενώ γενικότερα βοηθούσε πολλούς ανθρώπους, ακόμα και αν δεν τους γνώριζε προσωπικά.

Επιπλέον, ο δήμαρχος Παγγαίου ανέφερε για τον αγαπημένο καλλιτέχνη πως «από τον Βορρά μέχρι τον Νότο, να σε αγαπάμε βρήκες τον τρόπο», παραφράζοντας ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Βασίλη Καρρά

Εκείνη την ώρα ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, με τη συγκίνηση στα πρόσωπα όλων να είναι φανερή.

Βανδή, Βέρτης, Πάολα, Ρέμος, Οικονομόπουλος στην ταφή - Οι «επώνυμοι» που έδωσαν το «παρών

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι, «επώνυμοι», αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή από όλη την Ελλάδα, κατέκλυσαν από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του.

Η Πάολα, που συνεργάστηκε για χρόνια με τον Βασίλη Καρρά έφτασε συγκινημένη στον τόπο καταγωγής του καλλιτέχνη συνοδευόυμενη από τον πρώην συζύγο και πατέρα του παιδιού της Φώτη Ζογλοπίτη.

Δίπλα της ήταν και ο νυν σύντροφος της τραγουδίστριας.

Στο Κοκκινοχώρι και ο Αντώνης Ρέμος που ήταν για χρόνια φίλος του Βασίλη Καρρά, ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Ζαφείρης Μελάς, αλλά και μουσικοί από την μπάντα που τον συνόδευε στις εμφανίσεις του.

Οι τραγουδιστές Σάκης Αρσενίου και Χρήστος Μενιδιάτης έδωσαν επίσης το «παρών».

Το ύστατο χαίρε είπε στον Βασίλη Καρρά και η ομάδα των Unboxholics που διατηρούν ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά κανάλια στο YouTube και συνεργάστηκαν με τον Βασίλη Καρρά τόσο σε δικά τους βίντεο όσο και σε βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη.

Την τελετή συνόδευσε η φιλαρμονική ορχήστρα “ΑΠΟΛΛΩΝ” Ροδολίβους με μαέστρο τον Ευάγγελο Ανδρίκο.