ΕΛΛΑΔΑ

Νέες καταγγελίες για ντελιβεράδες που αφήνουν ακαθαρσίες μέσα σε πολυκατοικίες

Νέες καταγγελίες για ντελιβεράδες που αφήνουν ακαθαρσίες μέσα σε πολυκατοικίες

«Νομίζαμε ότι είναι από κάποιο ζώο, αλλά μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι από ντελίβερι» - Τι καταγγέλλουν ένοικοι πολυκατοικιών για τους ντελιβεράδες.

Αποτροπιασμό προκαλούν νέες καταγγελίες που φέρνει στο φως το MEGA για διανομείς φαγητού που φέρονται να αφοδεύουν και να ουρούν σε πολυκατοικίες.

Έπειτα από το πρωτοφανές περιστατικό με ντελιβέρα ο οποίος γέμισε με ακαθαρσίες ασανσέρ πολυκατοικίας, οι καταγγελίες πληθαίνουν.

Ένοικοι πολυκατοικίας στην ίδια περιοχή με το πρώτο περιστατικό καταγγέλλουν πως βρήκαν περιττώματα στο υπόγειο πάρκινγκ του σπιτιού τους.

«Την προηγούμενη εβδομάδα, το σπίτι είναι στη Νίκαια, φεύγοντας το πρωί από το γκαράζ στο υπόγειο, ενώ έφυγα εννέα η ώρα να πάω σε μία δουλειά, είχε αφοδεύσει μεταξύ έξω από το ασανσέρ, στις αποθήκες και στο υπόγειο γκαράζ», αναφέρει η καταγγελία.

«Στην αρχή μιλήσαμε μεταξύ μας οι γείτονες, νομίζαμε ότι είναι από κάποιο ζώο, αλλά μετά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι από ντελίβερι», πρόσθεσε ο καταγγέλλων.

Σε άλλη περίπτωση, ένας άνδρας λέει στην εκπομπή LIVE NEWS πως μετά το φιλοδώρημα σε ντελίβερι, ο διανομέας έφτυσε μέσα στο ασανσέρ.

«Και την πολυκατοικία που μένω εγώ ήταν ένας τον οποίο τον τσάκωσα. Έριξε ροχάλα. Με το που έφυγα από την πολυκατοικία και έκλεινε το ασανσέρ, έμπαινες μέσα και είχε φτύσει».

Μάλιστα, δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι ένοικοι τον είχαν πιάσει να το κάνει και άλλες φορές.

«Μία, δύο, τρεις, του τη φύλαξα από την κάμερα που έχω στο σπίτι και τον τσάκωσα και είπα στα παιδιά εκεί στο μαγαζί, βέβαια τον διώξανε», αναφέρει ο καταγγέλων.

Και σε άλλη πολυκατοικία οι ένοικοι είχαν προβληματιστεί από τη δυσοσμία που ερχόταν από το υπόγειο. Αλλά τελικά έλυσαν το μυστήριο.

«Είναι μόνιμα κατουρημένο το υπόγειό μας στην πολυκατοικία που καθαρίζω από ούρα και από κόπρανα. Νομίζαμε ότι είναι κάποιος από την πολυκατοικία και τελικά είναι τα ντελίβερι. Οκέι, σου έρχεται κάτι, πας στο υπόγειο κάτω και ουρείς και πετάς τα χαρτιά που σκουπίζεσαι;», λένε με αγανάκτηση οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

Αλλά και σε μια οικογενειακή πολυκατοικία στα Σεπόλια συνέβη το ίδιο.

«Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό. Συνέβη και σε εμάς, όχι με αυτόν τον τρόπο, ευτυχώς. Κάτι μύριζε, κατέβηκε κάτω στο λεβητοστάσιο, το κάνανε τουαλέτα. Καταλάβαμε ότι είναι από διανομέα. Προφανώς έκανε την ανάγκη του ας πούμε. Ο ιδιοκτήτης είπε ότι θα κάνει κάποιες συστάσεις. Πήγε το μυαλό του και αυτουνού κάπου».