ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Συνεχείς οι πυροβολισμοί στην περιοχή - Πώς σώθηκε από θαύμα παιδί

Μέγαρα: Συνεχείς οι πυροβολισμοί στην περιοχή - Πώς σώθηκε από θαύμα παιδί

Οι «αδέσποτες» σφαίρες φτάνουν μέχρι τα σπίτια με τους κατοίκους να ανησυχούν για τη σωματική τους ακεραιότητα - Τι λέει ο δήμαρχος Μεγάρεων 

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για τους αλλεπάλληλους πυροβολισμούς στα Μέγαρα. Όπως μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο του Alpha, άσκοποι πυροβολισμοί έπεφταν από το βράδυ της Κυριακής στα Μέγαρα.

Οι «αδέσποτες» σφαίρες φτάνουν μέχρι τα σπίτια με τους κατοίκους να ανησυχούν για τη σωματική τους ακεραιότητα. «Όλοι ανησυχούν, γιατί το πράγμα έχει ξεφύγει. Υπάρχουν πολλά περιστατικά με πυροβολισμούς και μάλιστα πολλά από αυτά δεν γίνονται γνωστά», αναφέρουν στον Alpha κάτοικοι της περιοχής.

Μία από τις σφαίρες έχει διαπεράσει τον τοίχο ενός παιδικού δωματίου και έχει καρφωθεί στην ντουλάπα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, εάν το παιδί καθόταν στο γραφείο του η σφαίρα θα το είχε χτυπήσει.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνεται η σφαίρα να έχει χτυπήσει ένα ηλιακό πάνελ στην ταράτσα σπιτιού. Ο ιδιοκτήτης την παρέδωσε στον δήμαρχο. «Δυστυχώς, την τελευταία εβδομάδα έχουμε μια έξαρση με άσκοπους πυροβολισμούς. Έχουν δημιουργηθεί σοβαρά προβλήματα», ανέφερε ο δήμαρχος Μεγάρεων.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ