ΕΛΛΑΔΑ

Έρχεται το τρίτο «Ipsilantis Trail» με ανεπανάληπτες διαδρομές στη βοιωτική φύση

Έρχεται το τρίτο «Ipsilantis Trail» με ανεπανάληπτες διαδρομές στη βοιωτική φύση

Ο 3rd Ipsilantis Trail με τα πανέμορφα μονοπάτια είναι γεγονός και έτοιμος ναεξυπηρετήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό λάτρη της φύσης και τουορεινού τρεξίματος.

Ο αγώνας διεξάγεται στης 12 Μαΐου 2024 στον Υψηλάντη Βοιωτίας του Δήμου Αλιαρτου-Θεσπιέων. Ο δρόμος είναι ποικιλόμορφος και διεξάγεται κατά 95% σε πανέμορφα μονοπάτια του Τιλφουσιου όρους δίπλα στον ιστορικό Ελικώνα.

Τόσο ο αγώνας των 21χλμ όσο και των 11χλμ προσφέρουν στους δρομείς
ανεπανάληπτες διαδρομές ιδιαίτερου φυσικού καλους με μεγάλη βιοποικιλοτητα ανάμεσα σε δρυες, βελανιδιές πλατάνια και κουμαριες. Η θέα είναι εκπληκτική σε μεγάλο μέρος των μονοπατιών.

Σηκώστε λοιπόν το κεφάλι για λίγο, όσο γρήγορα και αν τρέχετε, για να απολαύσετε αυτά που η φύση απλόχερα παρέχει σε εσάς τους τυχερούς που θα συμμετάσχετε.

Ο σύλλογος δρομέων Αλιαρτίστας και αρκετοί εθελοντές με ιδιαίτερο σεβασμό στο περιβάλλον, την άγρια πανίδα και χλωρίδα φροντίζουν τα μονοπάτια και σας εγγυώνται έναν ανεπανάληπτο αγώνα που αρκετοί από εσάς θα μπορούσατε να το καταστησετε και το προπονητήριο σας όλες τις εποχές του έτους.