ΕΛΛΑΔΑ

Πέλλα: «Έπεσα κάτω από τον πόνο» - Σοκάρει ο 14χρονος που του έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλο

Πέλλα: «Έπεσα κάτω από τον πόνο» - Σοκάρει ο 14χρονος που του έσβησαν τσιγάρο στο μάγουλο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση με τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων - 15χρονος έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο μάγουλο ενός 14χρονου στην Πέλλα.

Ένα αδιανόητο περιστατικό bullying σημειώθηκε στην Πέλλα και συγκεκριμένα στη Σκύδρα, όπου ένας 15χρονος καταγγέλεται ότι έσβησε αναμμένο τσιγάρο στο μάγουλο ενός 14χρονου.

«Εκεί που καθόμουν έρχεται και πατάει το τσιγάρο στο μάγουλο. Τα έχασα και έπεσα κάτω από τον πόνο, πήρα το 100», λέει το ανήλικο θύμα μιλώντας στην εκπομπή Live News.

«Προσπαθούσε να του το σβήσει στο μάτι», δηλώνει η μητέρα του παιδιού η οποία μαζί με τον γιο της προχώρησαν σε καταγγελία για το περιστατικό.

Μάλιστα ο ανήλικος μαθητής καταγγέλλει ότι δέχεται συστηματικά άγριο μπούλινγκ από ομάδα συμμαθητών, του μεταξύ των οποίων και ο 15χρονος. Όπως λέει του είχε σβήσει τσιγάρο παλαιότερα στο χέρι και στο πόδι, ενώ αργότερα ο αρχηγός της ομάδας των ανηλίκων προσπάθησε να τον πνίξει τυλίγοντάς του μια ζακέτα γύρω από τον λαιμό.

Τόσο ο 14χρονος όσο και η μητέρα σου εξήγησαν ότι ζήτησαν τη βοήθεια των καθηγητών ωστόσο όπως λένε εκείνοι δεν τους έδωσαν σημασία.