Νίκος Γαλανός: Συγκίνηση στην κηδεία του - Οι δηλώσεις φίλων και συνεργατών

Η αυλαία έπεσε για τον Νίκο Γαλανό –  Αυτήν την ώρα, συγγενείς και συνάδελφοι από τον καλλιτεχνικό κόσμο λένε το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό, στο κοιμητήριο Παπάγου

Νίκος Γαλανός: Συγκίνηση στην κηδεία του - Οι δηλώσεις φίλων και συνεργατών
EUROKINISSI.

Ο Νίκος Γαλανός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, με συγγενείς, φίλους και συναδέλφους από τον κόσμο των τεχνών να λένε αυτήν την ώρα το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο ηθοποιό.

Πληθώρα ηθοποιών παραβρέθηκαν στο τελευταίο αντίο του Νίκου Γαλανού, στο κοιμητήριο Παπάγου και παραχώρησαν δηλώσεις στον τηλεοπτικό φακό.

«Αποχαιρετούμε σήμερα έναν πολύ όμορφο άνθρωπο που μας τίμησε με την λεπτότητά του, την βαθιά του ευγένειά και με τον φίνο και ουσιαστικό χαρακτήρα του. Ήταν ένας σπάνιο άνθρωπος που ανήκει σε ένα είδος που τείνει να εκλείψει. Δεν θα τον ξεχάσουμε», είπε αρχικά η Λυδία Κονιόρδου που συνεργάστηκε με τον Νίκο Γαλανό στη τηλεοπτική σειρά του MEGA «H Γη της Ελιάς».

«Ήταν ένας άνθρωπος υπέροχος, αυστηρός, αγαπησιάρης, αγαπούσε τη ζωή. Ο Νίκος θα ήθελε να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε χαρά», τόνισε η Βίκυ Παγιατάκη.

«Είναι μια μεγάλη απώλεια και θα του είμαι για αιωνίως ευγνώμων», είπε ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Ο Νίκος ήταν οικογενειακός φίλος, το σπίτι μας ήταν πάντα ανοιχτό για αυτόν. Ήταν κοντά μας σε όλες τις μεγάλες γιορτές και τις στιγμές. Ίσως ήταν ο μοναδικός φίλος καρδιάς που είχα από τον χώρο», είπε εμφανώς συγκινημένη η ηθοποιός Άννα Ανδριανού.

Ποιοι έχουν δώσει το «παρών» στην κηδεία

Ντυμένοι στα μαύρα είναι όλοι οι πρωταγωνιστές / συντελεστές της σειράς «Η Γη της Ελιάς». Τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Γαλανός πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

nikos-galanos-kideia-3.jpg

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Ανδρέας Γεωργίου.

nikos-galanos-kideia-6.jpg

Η Άννα Φόνσου.

nikos-galanos-kideia-9.jpg

Η Ιφιγένεια Τζόλα και η Βάσια Παναγοπούλου.

nikos-galanos-kideia-2.jpg

Ο ηθοποιός, Θοδωρής Κατσαφάδος

gkerekou.jpg

Η Άντζελα Γκερέκου

maria-ioannidou.jpg

H Μαρία Ιωαννίδου

Μεταξύ των ανθρώπων που βρίσκονται στον Ιερό Ναό Κοιμητηρίου Παπάγου είναι η Κάτια Δανδουλάκη, ο Θοδωρής Κατσαφάδος, η Βίκυ Παγιατάκη κ.ά.

«Σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας», ανέφερε στην κηδεία η σύντροφός του

Η σύντροφος του Νίκου Γαλανού, Έλενα Σαγανά, βρέθηκε από νωρίς στο κοιμητήριο και συγκινημένη τόνισε πως «σας ευχαριστούμε για την αγάπη σας για τον Νίκο».

Την Τρίτη, η οικογένεια του καλλιτέχνη, εκτός από την ημέρα και τον τόπο της εξοδίου ακολουθίας ανακοίνωσε και την επιθυμία της, που όπως ανέφερε, είναι αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στη μνήμη του, για τους σκοπούς του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».

Ντυμένη στα λευκά έδωσε το «παρών» η Κάτια Δανδουλάκη

Η Κάτια Δανδουλάκη εμφανίστηκε στην κηδεία ντυμένη στα λευκά.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή