Πανελλήνιες 2026: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά για τα ΕΠΑΛ - Τι έπεσε στην Έκθεση
Δείτε αναλυτικά τα θέματα
Πανελλήνιες εξετάσεις
Snapshot
- Στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026 για τα ΕΠΑΛ, το θέμα της Έκθεσης αφορούσε το όνειρο και τα εφόδια που χρειάζεται κάποιος για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.
- Τα κείμενα αναφοράς ήταν μια συνέντευξη του Ντέιβιντ Χολάντερ για το βιβλίο «Πώς το μπάσκετ μπορεί να σώσει τον κόσμο» και το ποίημα «Ζωγραφίζω» της Μαρίας Σκουρολιάκου.
- Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε τα θέματα στα Νέα Ελληνικά λίγο μετά τις 10 το πρωί της ημέρας εξέτασης.
- Το site Newsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝΕΟ», παρέχει έγκυρη ενημέρωση για τα θέματα και τις απαντήσεις των Πανελληνίων 2026.
Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά όπου διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2026, ανακοίνωσε λίγο μετά τις 10 το πρωί, το υπουργείο Παιδείας.
Για το ζήτημα του ονείρου και ειδικά, για τα εφόδια που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να εκλπηρώσει τα όνειρά του, ζητήθηκε στους υποψηφίους να γράψουν στο θέμα της Έκθεσης. Τα κείμενα που δόθηκαν στα παιδιά ήταν μία συνέντευξη του Ντέιβιντ Χολάντερ για το βιβλίο του «Πώς το μπάσκετ μπορεί να σώσει τον κόσμο» και το ποίημα «Ζωγραφίζω» της Μαρίας Σκουρολιάκου.
Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΝEO», ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2026 και τις απαντήσεις τους.
Πανελλήνιες 2026: Τα θέματα στα Νέα Ελληνικά





Τα θέματα των Νεών Ελληνικών στα ΕΠΑΛ:
Νέα ΕλληνικάΔιαβάστε επίσης