ΕΛΛΑΔΑ

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

Όσο όσο πουλάει η Κυβέρνηση ότι ακίνητο κρίνει ως περιττό. Νέο πωλητήριο, λοιπόν, στο νέο κτίριο του Υπουργείου υγείας στην Λ. Κηφισίας πριν καλά καλά. εγκαινιαστεί από κάποιον υπουργό Υγείας.

Πρόκειται για πρώην Ολυμπιακό ακίνητο που είχε περάσει στα χέρια του υπουργείου Υγείας επί υπουργίας, Δ. Αβραμόπουλου. Αυτό έγινε το 2007 αλλά μόνο οι υπηρεσίες του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας και ο ΕΟΠΥΥ πρόλαβε να μετεγκατασταθούν εκεί.

Τώρα όμως, θα πρέπει να πάρουν και αυτοί το δρόμο της επιστροφής μάλλον για το γνωστό κτίριο της οδού Αριστοτέλους στο κέντρο της Αθήνας. Το κτίριο - φάντασμα είναι ένα από τα πρώτα "φιλέτα" που προωθεί προς πώληση το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ). Μέχρι στιγμής, δεν έχει κοστολογηθεί αλλά αναζητούνται απεγνωσμένα επενδυτές που θα θελήσουν να ρίξουν ρευστό και να αγοράσουν το κτίριο. Λόγω της βιασύνης, κάτι μας λέει ότι το κτίριο θα πωληθεί "όσο - όσο".

Το κτίριο στο Μαρούσι έχει κατασκευασθεί το 2003 και έχει συνολική δομημένη επιφάνεια 28865.50τ.μ. Διαθέτει έξι ορόφους και δύο υπόγεια επίπεδα.