ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρή κόντρα Χρυσής Αυγής-Καμίνη

Σκληρή κόντρα Χρυσής Αυγής-Καμίνη

Άγρια κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του δημάρχου Αθηναίων, κ. Γιώργου Καμίνη.

Αιτία της αντιπαράθεσης στάθηκε η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής να διανείμει τρόφιμα σε Έλληνες στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με τη Χρυσή Αυγή «ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης, κατόπιν εντολής του πολιτικού του προϊστάμενου κ. Κουβέλη της συγκυβέρνησης του μνημονίου, εξέδωσε μία άθλια διαταγή απαγόρευσης της σημερινής διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής. Η απάντησή μας δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή».

Χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για το δήμαρχο Αθηναίων, η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι «ο συνήγορος του λαθρομετανάστη δεν έχει πρόβλημα όταν ξεφτιλίζεται η ιστορική πόλη των Αθηνών από παρελάσεις ξεβράκωτων και από το παρεμπόριο των λαθρομεταναστών. Ακόμη πιο θλιβερή ήταν η στάση του Α-50 (αρχηγού της αστυνομίας Παπαγιαννόπουλου) που ενοχλήθηκε από τα οχήματα με τα τρόφιμα, δεν ενοχλείται όμως από τα χιλιάδες κλεμμένα καροτσάκια των Πακιστανών. Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να γράφει τις "απαγορεύσεις" των κάθε λογής καμίνηδων, εκεί που γράφει ο ελληνικός λαός ολόκληρο το διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας».

Ρoή Ειδήσεων