ΕΛΛΑΔΑ

Έθαψαν ξένη γυναίκα σε οικογενειακό τάφο!

Έθαψαν ξένη γυναίκα σε οικογενειακό τάφο!

Την έθαψαν σε ξένο οικογενειακό τάφο!

Η χήρα του δικαιούχου που έχει ενταφιαστεί εκεί, μόλις το ανακάλυψε και πήγε για να διαμαρτυρηθεί παραλίγο να βρει και το μπελά της! Όπως καταγγέλλει στον «Κόσμο» η γυναίκα, όλα άρχισαν την προηγούμενη εβδομάδα όταν η ίδια πήγε στο πρώτο νεκροταφείο της Πάτρας για να ανάψει το καντήλι στον τάφο του άνδρα της και να περιποιηθεί το μνήμα. Φθάνοντας εκεί όμως για μία στιγμή νόμισε πως έχασε τον προσανατολισμό της και ότι είχε βρεθεί αλλού.

Κι αυτό επειδή κοιτάζοντας στο σημείο του σταυρού είδε τη φωτογραφία μιας άγνωστης γυναίκας που επίσης είχε ενταφιαστεί εκεί. Παρατηρώντας δε καλύτερα διαπίστωσε ότι δεν είχε πάει σε κάποιο άλλο τάφο αλλά σε αυτόν του συζύγου της... Υπήρχε η φωτογραφία του στο μνήμα αλλά ακριβώς δίπλα ήταν και μια μεγαλύτερη, αυτή της άγνωστης γυναίκας, που είχε ταφεί εκεί!

Έτσι, αποφάσισε να πάει στους υπεύθυνους του κοιμητηρίου για να ρωτήσει. Εκεί μία υπάλληλος της είπε ότι ενδεχομένως θα έχει γίνει ψευδή δήλωση δικαιώματος στον οικογενειακό τάφο εκ μέρους των συγγενών της άγνωστης νεκρής. Έτσι η χήρα αποφάσισε να απευθυνθεί στο δήμο και, όπως καταγγέλλει, από εκεί την έστειλαν και πάλι στο κοιμητήριο για να βρει τον υπεύθυνο. Και εκείνος της απάντησε ότι η ενταφιασμένη ήταν μακροσυγγενής του συζύγου της. Και συγκεκριμένα ήταν... υιοθετημένη κόρη της αδελφής του πεθερού της και ότι με βάση αυτό αποφασίστηκε ο ενταφιασμός.

Όπως ήταν λογικό, η γυναίκα αντέδρασε εφόσον δεν είχε ενημερωθεί για τίποτα από όλα αυτά!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η γυναίκα καταγγέλλει ότι ο υπάλληλος του κοιμητηρίου την έσπρωξε προκειμένου να τη διώξει από το γραφείο του. Η χήρα όμως δεν άφησε εκεί το θέμα... επισκέφθηκε αστυνομικό τμήμα και απευθύνθηκε σε εισαγγελικό λειτουργό, αφού έχει ήδη αποφασίσει να προχωρήσει τις διαδικασίες υποβολής μήνυσης!