ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΤΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σεξ... στα όρθια στο κέντρο της Πάτρας

ΦΩΤΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σεξ... στα όρθια στο κέντρο της Πάτρας

Σε στέκι πληρωμένου σεξ έχουν μετατρέψει την πλατεία Όλγας νεαρές ρομά, που προσεγγίζουν κατά κύριο λόγο ηλικιωμένους διαβάτες προσφέροντας έναντι αμοιβής, ένα στιγμιαίο ερωτικό τετ-τα- τετ!

Ο φωτογραφικός φακός του «Κόσμου της Πάτρας » έγινε και πάλι αδιάψευστος μάρτυρας ενός τέτοιου περιστατικού, που εκτυλίχθηκε πρωί-πρωί και χωρίς απολύτως καμία προκάλυψη, στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο, η νεαρή αντιλαμβάνεται ότι έχει συλληφθεί στο φωτογραφικό καρέ και λίγο αργότερα κινείται απειλητικά εναντίον του δημοσιογράφου του «Κ», που έχει καταγράψει το γεγονός!

Οι αθίγγανες στήνουν καρτέρι στις εισόδους πολυκατοικιών και απλώνουν τα δίχτυα τους σε διερχόμενους πολίτες μεγάλης ηλικίας, τους οποίους επιχειρούν να τους δελεάσουν με την προσφορά σύντομης ερωτικής ικανοποίησης και μάλιστα στα ...όρθια! Συνήθως το οικονομικό παζάρι ξεκινάει από τα 10 ευρώ, για να «κλείσει» γύρω στα 5 ευρώ, ενώ η ερωτική συνεύρεση πραγματοποιείται στις εισόδους, τα υπόγεια και στους ανελκυστήρες των κτιρίων.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι συγκεκριμένες πολυκατοικίες περιμετρικά της πλ. Όλγας και ιδίως στο κάτω μέρος της που οι θύρες τους παραμένουν ανοικτές καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, έχουν μετατραπεί σε πιάτσες αυτών των αθίγγανων.

Ελλείψει έστω και υποτυπώδους αστυνόμευσης, οι σκηνές αυτές έχουν πάρει διαστάσεις καθημερινού φαινομένου, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την δημόσια υγεία, αλλά και για την καθημερινότητα των περιοίκων.

Κάτοικοι της περιοχής, μιλώντας στον «Κ», ζητούν από την ΕΛΑΣ πιο συχνή διέλευση πεζών περιπολιών και επισταμένη αστυνόμευση, προκειμένου το πρόβλημα να επιλυθεί εδώ και τώρα!