ΕΛΛΑΔΑ

Ένας άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος στη Ρόδο

Ένας άνδρας βρέθηκε δολοφονημένος στη Ρόδο

Ένας άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, βρέθηκε δολοφονημένος στην πόλη της Ρόδου.

Δράστης είναι 26χρονος, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμα δύο Έλληνες, ηλικίας 20 και 31 ετών κατηγορούμενοι για συμπλοκή.

Ο 26χρονος, αφού συνεπλάκη με το θύμα για ασήμαντη αφορμή το τραυμάτισε θανάσιμα τρεις φορές με σουγιά στην οδό Ερυθρού Σταυρού στην πόλη της Ρόδου,.

Στη συνέχεια ο δράστης μετέβη στο χώρο του ΟΚΑΝΑ προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και ακολούθως κατέφυγε σε παρακείμενο πάρκο.

Αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο υστέρα από έρευνα του χώρου και αναζητήσεις εντόπισαν τον 26χρονο, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την παρουσία τους πέταξε το σουγιά σε θάμνο.

Ο σουγιάς με λάμα μήκους 6 εκατοστών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 20χρονος από κοινού με τον 31χρονο, όταν ενημερώθηκαν από τον 26χρονο για το περιστατικό, επιτέθηκαν στο θύμα που βρίσκονταν πεσμένο στο έδαφος χτυπώντας το με κλωτσιές.

Το θύμα της ανθρωποκτονίας είναι ηλικίας 35 έως 40 ετών, έχει ύψος 1.75 έως 1.80 μέτρα, με καστανά μαλλιά και φορούσε μόνο το εσώρουχο του.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.