ΕΛΛΑΔΑ

Η διαθήκη του Δημήτρη Μητροπάνου - Πού αφήνει όλη την περιουσία του

Η διαθήκη του Δημήτρη Μητροπάνου - Πού αφήνει όλη την περιουσία του

Η διαθήκη δημοσιεύτηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ είχε συνταχθεί στις 29 Σεπτεμβρίου 2007, ενώπιον της συμβολαιογράφου Έλλης Καλιτσουνάκη και τριών φίλων του μεγάλου καλλιτέχνη.

Στις γυναίκες της ζωής του διέθεσε τα περιουσιακά του στοιχεία, ο Δημήτρης Μητροπάνος. Η γυναίκα του Βενετία και οι δύο του κόρες, η Μυρσίνη και η Αναστασία είναι οι κληρονόμοι των δύο ακινήτων που βρίσκονται στα Μελίσσια και στο Ψυχικό.

«Αφήνω την επικαρπία της ακίνητης περιουσίας μου στη σύζυγο μου Βενετία Κοντογιάννη και την ψιλή κυριότητα στις δύο μου κόρες».

Σύμφωνα με τη βούληση του καλλιτέχνη, στην κόρη του Μυρσίνη, πέρασε μετά το θάνατο του, κατά ψιλή κυριότητα, το ισόγειο διαμέρισμα κτιρίου στα Μελίσσια, ενώ το διαμέρισμα του 3ου ορόφου του 2ου κτιρίου που βρίσκεται στην ίδια οδό, στην κόρη του Αναστασία.

Η μονοκατοικία στο Ψυχικό, στην οποία ζούσε η τετραμελής οικογένεια, από την οποία μετακόμισαν μητέρα και κόρες, αφού δεν άντεχαν την απουσία του, παραχωρήθηκε εξ αδιαιρέτου στις κόρες του, με τη γυναίκα του να έχει την επικαρπία, σύμφωνα με την Reallife.

Ρoή Ειδήσεων