ΕΛΛΑΔΑ

Τόμας Πρωτόπαπας: «Η ζωή είναι ένας αγώνας πυγμαχίας!»

Τόμας Πρωτόπαπας: «Η ζωή είναι ένας αγώνας πυγμαχίας!»

Πριν από έναν χρόνο περίπου ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας είχε μιλήσει σε συνέντευξή του για τη ζωή του και τη μεγάλη του αγάπη, την… πυγμαχία.

Ο ίδιος είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «η ζωή είναι ένας αγώνας πυγμαχίας». Τώρα δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή…

Ισορροπημένος, δυναμικός και πάντα χαμογελαστός, ο Τόμας Πρωτόπαπας… άνοιξε την καρδιά του στο fightsports.gr, για τον μεγάλο του έρωτα και μίλησε για το είδωλο που τον έχει στιγματίσει, τον Μοχάμεντ Άλι.

Ο νεαρός, γνωστός για το υποκριτικό του ταλέντο αποκάλυψε πως ασχολήθηκε τυχαία με την πυγμαχία όταν ήταν στην Αγγλία, όπου σπούδαζε. Μετά την παρότρυνση ενός φίλου του, ο Τόμας έκανε το μεγάλο βήμα… Και από εκεί και πέρα, όπως υποστήριξε ο ίδιος κόλλησε το μικρόβιο. «Το συγκεκριμένο άθλημα με το… καλημέρα μου έδειξε ότι απλά το μποξ είναι η ζωή, είναι η καθημερινότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στο μποξ τα βγάζεις πέρα ολομόναχος, όσες… φας και όσες δώσεις δηλαδή, δεν υπάρχουν οι συμπαίκτες που θα καλύψουν το σφάλμα σου. Όπως ακριβώς και στην ζωή μας» συμπλήρωσε.

Μάλιστα, όπως δήλωσε «το μποξ σε ωθεί να κάνεις πράγματα και να γίνεσαι καλύτερος… Αυξάνεις την αυτοπεποίθηση σου και νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου. Και για να μην κρυβόμαστε, αρέσει και στις γυναίκες να έχουν δίπλα τους έναν άντρα που είναι γνώστης των πολεμικών τεχνών, καθώς νιώθουν περισσότερη ασφάλεια».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν του αρέσει να παρακολουθεί αγώνες πολεμικών τεχνών, ο Τόμας Πρωτόπαπας απάντησε πως του αρέσει να βλέπει κυρίως πυγμαχία.

«Είδα βέβαια και το Κ-1, λόγω του Μιχάλη Ζαμπίδη που μας έκανε περήφανους για ακόμη μία φορά και είναι ένα είδωλο για τις πολεμικές τέχνες του τόπου μας» είπε.

Αναφερόμενος στο είδωλό του, τον Μοχάμεντ Άλι, ο ηθοποιός και αθλητής υποστήριξε πως ήταν ένας άνθρωπος «πολύ μπροστά για την εποχή του. Πήγε κόντρα στο ρεύμα της εποχής του και τον σέβομαι απεριόριστα και σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Ήταν πανέξυπνος, ενώ και οι ατάκες του έχουν μείνει στην ιστορία».

Την ίδια ώρα, μίλησε για τον πυγμάχο Μιχάλη Αρναούτη, τον οποίο και χαρακτήρισε πρωτοποριακό. «Αυτός που είχε το θάρρος να κυνηγήσει το όνειρό του και πέτυχε στο 100%, κατακτώντας μέσα στις ΗΠΑ δύο φορές τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή» υποστήριξε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο νεαρός ηθοποιός είπε πως η πυγμαχία του έχει διδάξει ένα πράγμα… «Όσο ξύλο και να φας το θέμα είναι να μην τα παρατάς…» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά από αυτή την συνέντευξη η μοίρα έμελε να του παίξει ένα τραγικό παιχνίδι… Και ελπίζουμε όλοι να βγει νικητής!