ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί των φαναριών - Στο νοσοκομείο ο 12χρονος

Αυτοκίνητο παρέσυρε παιδί των φαναριών - Στο νοσοκομείο ο 12χρονος

Στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας διακομίστηκε χτες το πρωί, ένα 12χρονο παιδί από τη Ρουμανία, που καθαρίζει καθημερινά τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων στα φανάρια της Κουρούτας, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Αντωνίου Πετραλιά.


Σύμφωνα με πληροφορίες του parousiazw.gr, ο 12χρονος Άλεξ, έπαιζε με ένα άλλο παιδί στην άκρη του δρόμου, όταν ξαφνικά, πάνω στον ενθουσιασμό του παιχνιδιού, βρέθηκε στο οδόστρωμα. Εκείνη την ώρα όμως περνούσε ένα αυτοκίνητο που δεν πρόλαβε να αντιδράσει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον μικρό ο οποίος «προσγειώθηκε» στην άσφαλτο με το κεφάλι.

Αμέσως διακομίστηκε, σε καλή σχετικά κατάσταση, στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε για περαιτέρω εξετάσεις στο Νοσοκομείο του Πύργου, προκειμένου να αποκλειστεί και ο παραμικρός κίνδυνος για την υγεία του.
Σημειώνεται ότι ο μικρός Άλεξ μπήκε στη ζωή των κατοίκων πριν από περίπου δύο χρόνια, καθαρίζοντας τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων και κρατώντας παρέα στους οδηγούς των αυτοκινήτων μέχρι να ανάψει το «πράσινο».

Επίσης, Πολλοί ήταν οι οδηγοί που από τότε είχαν εκφράσει την ανησυχία τους για την ασφάλεια του μικρού αγοριού από τη Ρουμανία.