ΕΛΛΑΔΑ

Κρίσιμη η Δευτέρα για τον Τόμας, στο κόκκινο η αγωνία

Κρίσιμη η Δευτέρα για τον Τόμας, στο κόκκινο η αγωνία

Κρίσιμη μέρα είναι η Δευτέρα για τον Τόμας Πρωτόπαπα.

Μετά από δυο εβδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, ο 25χρονος ηθοποιός θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις, μιας και οι γιατροί θέλουν να δουν τ΄αποτελέσματα της φαρμακευτικής αγωγής που πρότειναν οι Άγγλοι γιατροί.

Την ίδια στιγμή, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για την οικογένεια, την κοπέλα και τους φίλους του, μιας και όλοι περιμένουν να γίνει το θαύμα, και ο Τόμας να δείξει ένα σημάδι, μια αντίδραση.

Συγκλονισμένος όμως, είναι και ο Κώστας Σόμμερ, με τον οποίο ο Τόμας, είχε αγωνιστεί λίγες μέρες πριν το ατύχημα, για χάρη των παιδιών, στα οποία ο Τόμας έχει μεγάλη αδυναμία.

Τότε, ο Κώστας Σόμμερ, είχε βγει νικητής. Τώρα, εύχεται στον Τόμας να νικήσει δίνοντας την πιο σκληρή μάχη της ζωής του:

«Είναι τραγικό να συμβαίνει κάτι τόσο τραγικό σε έναν νέο άνθρωπο. Είμαστε δίπλα του, όλοι οι φίλοι του» είπε στην κάμερα του Star, και πρόσθεσε:

«Τον γνώρισα πρόσφατα λίγο πριν τον αγώνα. Ένα εξαιρετικό παιδί, με όνειρα μπροστά του. ευχόμαστε όλοι ν΄αναρρώσει γρήγορα. Του εύχομαι να βγει νικητής από αυτή τη μάχη!»