ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα σημεία των εθνικών οδών που χρειάζεται προσοχή

Αυτά είναι τα σημεία των εθνικών οδών που χρειάζεται προσοχή

To υπουργείο Υποδομών ανακοίνωσε τα μέτρα και τα σημεία των αυτοκινητοδρόμων στα οποία οι εκδρομείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι την Λαμία και από Πελασγία μέχρι Εγνατία, Ελευσίνα – Κόρινθος και Κόρινθος –Τρίπολη – Καλαμάτα (εκτός της περιοχής των Παραδεισίων) δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας.

Στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στις περιοχές των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων μακράς διάρκειας, ενδέχεται κατά τις ώρες αιχμής να υπάρξουν καθυστερήσεις. Εφόσον απαιτηθεί και σε συνεννόηση με την Τροχαία, είναι ενδεχόμενο να εφαρμοσθούν τοπικές εκτροπές ή έκτακτες ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για διευκόλυνση των χρηστών. Κατά τις ώρες αυτές ενδέχεται να επιβληθούν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών στους ανισόπεδους κόμβους της, στην κατεύθυνση αιχμής.

Παρακαλούνται οι τους οδηγοί να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση έργων και τις υποδείξεις της Τροχαίας, να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλο το ταξίδι τους και ειδικότερα υπομονή στις καθυστερήσεις όταν διέρχονται από τις περιοχές των έργων.