ΕΛΛΑΔΑ

Ομολογία σοκ του κηπουρού: Τους έλιωσα το κεφάλι γιατί χρωστούσαν

Ομολογία σοκ του κηπουρού: Τους έλιωσα το κεφάλι γιατί χρωστούσαν

Αποτροπιασμό προκαλεί η αγριότητα του εγκλήματος στο Αλιβέρι της Εύβοιας όπου Πακιστανός κηπουρός δολοφόνησε το ζευγάρι που του έδωσε δουλειά.

Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας 56 ετών και η σύζυγός του, 54 ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από αστυνομικούς. Με το Αστυνομικό Τμήμα Αλιβερίου επικοινώνησε η κόρη του ζευγαριού, η οποία μένει στην Αθήνα και εξέφρασε την ανησυχία της για τη σωματική ακεραιότητα των γονιών της, διότι δεν απαντούσαν στις συνεχείς κλήσεις της.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι τόσο η κεντρική είσοδος, όσο και η πόρτα του περίβολου της οικίας ήταν ασφαλισμένες. Οι αστυνομικοί υπερπήδησαν την πετρόχτιστη μάντρα και μετά από έρευνα βρέθηκε αρχικά νεκρή στην πίσω αυλή της οικίας η 54χρονη με τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης εργαζόταν περιστασιακά ως κηπουρός στο σπίτι των θυμάτων και κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία καθώς τους άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα αντικείμενα. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν άλλοι έξι συμπατριώτες του δράστη κατηγορούμενοι για υπόθαλψη εγκληματία.

Τι ομολογεί ο στυγερός δολοφόνος
Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές. Από την πρώτη στιγμή οι υποψίες των αξιωματικών της ασφάλειας στράφηκαν στον 23χρονο Πακιστανό που εργαζόταν για τον γυναικολόγο και τη σύζυγό του, στη βίλα του Αλιβερίου.

«Τους σκότωσα γιατί μου χρωστούσαν. Έλιωσα με μια πέτρα το κεφάλι της γυναίκας και κάρφωσα ένα ξύλινο κοντάρι στο λαιμό του γιατρού...» είναι μερικά από τα λόγια που ψέλλισε στους άνδρες της Ασφάλειας ο 23χρονος αλλοδαπός σύμφωνα με το evianews.gr.

«Μου είχαν δώσει λιγότερα από αυτά που συμφωνήσαμε» είπε στους αστυνομικούς και στη συνέχεια περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το αποτρόπαιο έγκλημα στο οποίο προέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός φέρεται να δολοφόνησε το ζευγάρι και να άρπαξε από το σπίτι το ποσό των (120 ευρώ), πιστωτικές κάρτες αλλά και κάρτες ανάληψης μετρητών.

«Πήγα σπίτι για να λύσουμε την οικονομική διαφορά που είχαμε. Όταν πάλι μου αρνήθηκαν, επιτέθηκα και προσπάθησα να πνίξω το γιατρό. Αυτός όμως αντιστάθηκε...Άρπαξα ένα ξύλινο κοντάρι και το κάρφωσα στο λαιμό του. Τη γυναίκα τη χτύπησα πολλές φορές στο κεφάλι με μια πέτρα» ήταν τα λόγια του δράστη κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Ο θάνατος του άτυχου ζευγαριού προσδιορίστηκε χρονικά, από τον ιατροδικαστή, περίπου στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η κόρη των θυμάτων ενημερώθηκε για το στυγερό έγκλημα από την αστυνομία και μετέβη χθες στην Αθήνα εσπευσμένα από την Αγγλία όπου διαμένει.

Είχε σχεδιάσει να φύγει για Πακιστάν

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος Πακιστανός αφού διέπραξε τη διπλή δολοφονία ασφάλισε την οικία του ζευγαριού παίρνοντας μαζί του τα κλειδιά. Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε ομοεθνείς τους και μεταφέρθηκε σε οικία στην Νέα Λάμψακο Χαλκίδας, την οποία είχε μισθωμένη ο 29χρονος συλληφθείς.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο συγκεκριμένο σπίτι, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τόσο ο 23χρονος, όσο και οι υπόλοιποι έξι ομοεθνείς του.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν στην κατοχή του 23χρονου και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (140) ευρώ, τέσσερις (4) κάρτες τραπεζών (μία πιστωτική, μία χρεωστική και δύο αναλήψεως μετρητών) και δύο (2) κινητά τηλέφωνα, τα οποία αφαίρεσε από την οικία του ζευγαριού.

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα και τα υποδήματα που φορούσε ο δράστης κατά την διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος Πακιστανός σκόπευε μετά τη διάπραξη της διπλής ανθρωποκτονίας, να παραμείνει για κάποιες ημέρες κρυμμένος στην οικία στην Νέα Λάμψακο και μετά θα επεδίωκε να αποχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Πακιστάν, αφού είχε είδη ενταχθεί στο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως.

Διαβάστε ακόμη: Από θρησκευτικό μίσος σκότωσε ο Πακιστανός το ζευγάρι στο Αλιβέρι!

Έξι νέες συλλήψεις για την άγρια δολοφονία στο Αλιβέρι