ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτη ανατροπή στο φονικό της Καρπάθου

Απίστευτη ανατροπή στο φονικό της Καρπάθου

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα αποτελέσματα της εξέτασης του ιατροδικαστή που είχε αναλάβει την υπόθεση στην Κάρπαθο με το διπλό θάνατο μητέρας και κόρης στις 30 Μάιου.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν πλέον στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια!

Το πρώτο σενάριο έλεγε ότι η 44χρονη κόρη είχε σκοτώσει την 74χρονης μάνα της και στη συνέχεια, η ίδια, έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ωστόσο, σήμερα , σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» η έκθεση του ιατροδικαστή που διενήργησε τις νεκροψίες -νεκροτομές στις σορούς των δύο γυναικών έδειξαν τις δύο γυναίκες τις σκότωσε ένα τρίτο άτομο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ήδη από προχθές κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου βρίσκεται στο νησί της Καρπάθου όπου και διενεργεί εξονυχιστικούς ελέγχους στο χώρο που βρέθηκαν νεκρές οι δύο γυναίκες αλλά και γενικότερα στο σπίτι όπου διέμεναν.

Το έργο των αστυνομικών φέρεται ωστόσο να είναι αρκετά δύσκολο, καθώς έχουν περάσει αρκετές ημέρες. Παράλληλα έχει παραγγελθεί και η διενέργεια περαιτέρω εξετάσεων από τον ιατροδικαστή προκειμένου να δοθούν ακριβέστερες απαντήσεις στα ερωτήματα που προκύπτουν.

Πάντως οι διωκτικές αρχές έχουν αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε άτομα κυρίως του οικείου και συγγενικού -οικογενειακού περιβάλλοντος των δύο γυναικών, με την ελπίδα έτσι να ριχτεί «φως» στην υπόθεση.

Μάλιστα θεωρείται βέβαιο πως στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται θα κληθεί να καταθέσει και ο 40χρονος γιος της οικογενείας, για τα όσα πιθανώς να γνωρίζει.
Η μοιραία ημέρα…

Όπως είναι γνωστό, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές μέσα στο σπίτι όπου διέμεναν στην περιοχή Όθος στην Κάρπαθο το πρωί της Πέμπτης 30 Μαΐου 2013.
Η αστυνομία, ειδοποιήθηκε από τους γείτονες ότι μέσα στην οικία κάτι είχε συμβεί, δεδομένου ότι χτυπούσαν τη πόρτα και κανείς δεν άνοιγε.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο, αντίκρισαν τις δύο γυναίκες νεκρές.

Η μητέρα έφερε ισχυρό χτύπημα στο κεφάλι (πιθανόν από αντικείμενο) και κείτονταν νεκρή στο χώρο του μπάνιου.

Οι αστυνομικοί πάντως δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το χτύπημα να προήλθε και από την πτώση της 76χρονης γυναίκας είτε σε κάποιο έπιπλο είτε στο πάτωμα.

Η κόρη αντίστοιχα, βρέθηκε νεκρή στο χώρο του σαλονιού, έχοντας περασμένο στο λαιμό της ένα καλώδιο της τηλεόρασης.