ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίστηκε σε τροχαίο, άλλα δεν ήθελε να αποχωριστεί το...

Τραυματίστηκε σε τροχαίο, άλλα δεν ήθελε να αποχωριστεί το...

Το τροχαίο έγινε λίγα λεπτά πριν τις 5:00΄ το απόγευμα του Σαββάτου, στην εθνική οδό και συγκεκριμένα στο 210χλμ , έξω από τη Λαμία.

Η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και αφού χτύπησε στο διάζωμα το αυτοκίνητο ανατράπηκε και κατέληξε όπως το βλέπετε μέσα στην εθνική.

Χρειάστηκε να επέμβουν οι άνδρες της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσουν την τραυματισμένη οδηγό και τον επίσης τραυματισμένο, αλλά πιο ελαφρά, συνοδηγό της. Mέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν και το αγαπημένο σκύλάκι της οδηγού.

Η τραυματίας οδηγός αρνιόταν να διακομιστεί στο νοσοκομείο, αφού δεν ήθελε να το εγκαταλείψει. Τελικά παρενέβη ο επικεφαλής της Π.Υ. Απς/στης Ανδρώνος Σπύρος, που ήταν στο σημείο και το σκυλάκι θα φιλοξενείται στην Π.Υ. Λαμίας, μέχρι να το παραλάβουν οι ιδιοκτήτες του.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, oι δυο τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας ενώ η κυκλοφορία στο σημείο για αρκετή ώρα γινόταν με δυσκολία, μέχρι να αποσυρθεί το αυτοκίνητο και απομακρυνθούν τα πράγματα που ήταν διάσπαρτα στο οδόστρωμα.

1