ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Ντύθηκαν ληστές για... πλάκα και κατέληξαν στο δικαστήριο!

Λάρισα: Ντύθηκαν ληστές για... πλάκα και κατέληξαν στο δικαστήριο!

Μια κακόγουστη πλάκα με φίλους, θέλησαν να κάνουν δύο νεαροί στην περιοχή της Γιάννουλης στη Λάρισα και ντύθηκαν κάτι σαν... ληστές!

Όμως η μάσκα και τα άλλα σύνεργα που είχαν, έκαναν τους πάντες να πιστέψουν ότι είχαν να κάνουν με πραγματικούς κακοποιούς.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την αστυνομία και οι νεαροί 18 και 19 χρόνων συνελήφθησαν.

Διανυκτέρευσαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και στο Αυτόφωρο, ο ένας καταδικάστηκε για αντίσταση κατά της αρχής, σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή και με το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας. Κατά της απόφασης, από τον καταδικασθέντα ασκήθηκε έφεση. Οι δύο νεαροί είναι πλέον ελεύθεροι, αλλά θα θυμούνται για καιρό, αυτό που έπαθαν...

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος και ο 19χρονος συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παράβασης του νόμου περί όπλων και της αντίστασης.

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να είναι μεταμφιεσμένοι και συγκεκριμένα να φορούν, ο 18χρονος μία λευκή περούκα, μαύρη υφασμάτινη μάσκα γυαλιά ηλίου και γάντια και ο 19χρονος, μία ασπρόμαυρη πλαστική αποκριάτικη μάσκα και γάντια και να κρατούν αντίστοιχα ένα πριόνι μήκους πενήντα πέντε εκατοστών και ένα τσεκούρι μήκους ενός μέτρου. Όλα τα προαναφερόμενα αντικείμενα κατασχέθηκαν.

Επισημαίνεται ότι ο 18χρονος προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.