ΕΛΛΑΔΑ

Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Θεσσαλία

Δύο θανατηφόρα τροχαία στη Θεσσαλία

Δύο θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν χθες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην Λάρισα.


Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στο 8,5 χλμ. της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Τρικάλων (Ριζοβούνι), σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε μία 22χρονη ημεδαπή συγκρούστηκε με άλλο επιβατηγό όχημα που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός, με επιβάτη μία 36χρονη ημεδαπή.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 22χρονης επιβάτης του πρώτου οχήματος, ο σοβαρός τραυματισμός του οδηγού του δευτέρου οχήματος, καθώς και οι ελαφροί τραυματισμοί του οδηγού του πρώτου οχήματος και της 36χρονης του δευτέρου οχήματος. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.


Στο μεταξύ, νωρίτερα χθες το απόγευμα, στο 15ο χλμ. της επαρχιακής οδού Λάρισας - Αγιάς (Ελευθέριο), σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα, όταν γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δύο ι.χ επιβατικά αυτοκίνητα, στα οποία επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 78 και 46 ετών αντίστοιχα.


Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των δύο οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 78χρονου οδηγού του ενός Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου και ο ελαφρύς τραυματισμός του 34χρονου οδηγού του γεωργικού ελκυστήρα. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.