ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω ασφαλτόστρωσης

Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην κυκλοφορία λόγω ασφαλτόστρωσης

Μετ' εμποδίων διεξάγεται από το πρωί η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω έργων ασφαλτόστρωσης που είναι σε εξέλιξη στην οδό Μητροπόλεως, η οποία είναι αποκλεισμένη για τους οδηγούς.

Τα κυκλοφοριακά προβλήματα επιτείνονται από κινητοποιήσεις που είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης. Οι εργασίες στη συγκεκριμένη κεντρική οδική αρτηρία διεξάγονται τμηματικά και θα ολοκληρωθούν αύριο, Κυριακή.

Έτσι σήμερα εκτελούνται εργασίες στο τμήμα τής Μητροπόλεως από την οδό Αγίας Σοφίας μέχρι την οδό Παύλου Μελά, ενώ αύριο οι εργασίες θα μεταφερθούν στο τμήμα από την οδό Βενιζέλου έως την οδό Αγίας Σοφίας. Καθ' όλη τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από τη Λεωφόρο Νίκης κι άλλους πλευρικούς δρόμους.

Οι συγκεκριμένες εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που αφορούν συντηρήσεις, ενισχύσεις ή αντικαταστάσεις ασφαλτικού τάπητα στις ειδικές λωρίδες λεωφορείων και σε διάφορους δρόμους του δήμου Θεσσαλονίκης, όπου λόγω παλαιότητας ή βαριάς κυκλοφορίας δημιουργήθηκαν φθορές, ανωμαλίες και καθιζήσεις.

Πρόκειται για έργο, συνολικού ύψους 500.000 ευρώ και περιλαμβάνει εργασίες αποκατάστασης συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ. στις οδούς Βασ. Όλγας, Βασ. Γεωργίου, Εγνατία και Μητροπόλεως.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων