ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα που εκβράστηκε σε ακτή

Συνεχίζεται το θρίλερ με το πτώμα που εκβράστηκε σε ακτή

Άνδρας ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών υπολογίζεται ότι είναι το πτώμα που βρέθηκε σε αποσύνθεση στην Αλμυρίδα Χανίων την περασμένη Τετάρτη, όπως έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε από τον ιατροδικαστή Αντώνη Παπαδομανωλάκη.

Μιλώντας στo neatv.gr, ο κ. Παπαδομανωλάκης σημείωσε πως "μετά από 4 ώρες εξέτασης, τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν διευκρινιστεί, λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, συνέπεια της δίμηνης παραμονής στο νερό. Επίσης, δεν έφερε κακώσεις που να υποδεικνύουν ανθρωποκτονία, τουλάχιστον σε επίπεδο ισχυρών ενδείξεων. Παθολογικά αίτια επίσης δεν υπάρχουν".

Παράλληλα, ο κ. Παπαδομανωλάκης ανέφερε πως με βάση το οδοντόγραμμά του θα γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις για το αν πρόκειται για κάποιον από τους αγνοούμενους που έχουν δηλωθεί το τελευταίο διάστημα, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως δεν πρόκειται για κάποιο μετανάστη από χώρα της Ασίας ή της Αφρικής.

"Έχουμε αποκλείσει 3 από τις 5 περιπτώσεις που μας έχουν δηλωθεί. Ουσιαστικά μένουμε σε δύο περιπτώσεις, ένα 49χρονο ψαρά από τους Καλούς Λιμένες και ένα 46χρονο από το Καστέλλι στα Χανιά, οι εξαφανίσεις των οποίων δηλώθηκαν στις αρχές Νοεμβρίου. Ίσως θα πρέπει να αποκλειστεί και ο αγνοούμενος στους Καλούς Λιμένες, αφού είναι στα νότια της Κρήτης. Πάντως, η ταυτοποίηση μέσω του οδοντογράμματος είναι πολύ εύκολο να μας δείξει για ποιον πρόκειται", πρόσθεσε ο κ. Παπαδομανωλάκης, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών.

Ως πιθανή αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, πρέπει να είναι ο πνιγμός, κάτι που πάντως με βάση τα όσα είπε ο κ. Παπαδομανωλάκης, δεν είναι ακόμη βέβαιο.