ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στα Καμένα Βούρλα

Ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ, στα Καμένα Βούρλα

Ιδιαίτερα ψύχραιμοι αλλά και αποφασισμένοι ήταν οι δύο ληστές που εισέβαλαν στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στα Καμένα Βούρλα και με την απειλή όπλων πήραν ό,τι βρήκαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι δύο ληστές περίμεναν ότι θα βρουν περισσότερα χρήματα, καθώς σήμερα γίνονταν οι πληρωμές των συντάξεων του ΟΓΑ. Μάλιστα, δεν τους έφταναν τα χρήματα που αρχικά βρήκαν στο ταμείο και ζήτησαν να ανοίξει και η θυρίδα με χρονοκαθυστέρηση. Αφού άδειασαν το περιεχόμενο, έφυγαν με περίπου 5.000 ευρώ.

Η υπάλληλος που βρισκόταν εκεί σοκαρίστηκε όταν εφανίστηκαν οι δύο ληστές και ζητούσαν επίμονα τα χρήματα, ενώ εκείνοι με ιδιαίτερη ψυχραιμία προσπάθησαν να τη συνεφέρουν. Ο ένας από αυτούς κρατούσε όπλο και ο άλλος απειλούσε με δύο χειροβομβίδες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της αστυνομίας, οι ληστές είναι αλβανικής καταγωγής. Αυτόπτες μάρτυρες τους είδαν να απομακρύνονται με τα πόδια, ενώ ο αστυνομικός κλοιός που στήθηκε λίγο αργότερα δεν απέδωσε. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν ένα λευκό αυτοκίνητο, το οποίο φέρονται ότι χρησιμοποίησαν οι ληστές.

Διαβάστε επίσης:

Λευκοχώρι Ηλείας: Άγνωστοι άρπαξαν τσάντα ταχυδρόμου με 10.000 ευρώ!