ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων-Πού παρατηρείται αυξημένη κίνηση

Συνεχίζεται η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων-Πού παρατηρείται αυξημένη κίνηση

Αυξημένη είναι και σήμερα η κίνηση σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τη μεγάλη έξοδο του Δεκαπενταύγουστου, καθώς και η κίνηση στις εθνικές οδούς, χωρίς ωστόσο να παρατηρούνται προβλήματα στις μετακινήσεις των εκδρομέων.

Σημαντική αύξηση σημειώνεται στην έξοδο των οχημάτων στα διόδια της Ελευσίνας. Από τις 6 το πρωί μέχρι τις 11 πμ, 15.012 αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν εκτός της πρωτεύουσας, σχεδόν τα διπλά από το 2013 που ήταν 8.527 το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Στα διόδια των Αφιδνών οι διελεύσεις των οχημάτων κινούνται στα ίδια περίπου επίπεδα με πέρσι, ελαφρώς αυξημένες, με 7.915 οχήματα φέτος έναντι 6.683 πέρσι, στο χρονικό διάστημα από τις 6 τα ξημερώματα ως τις 11 το πρωί.

Αύξηση παρατηρείται και στις πτήσεις, αφού από και προς το αεροδρόμιο της Αθήνας για το διάστημα από 14 μέχρι 18 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί συνολικά 2.362 πτήσεις, αυξημένες κατά 16,12% σε σχέση με πέρυσι.

Στον Πειραιά, τη Ραφήνα και το Λαύριο η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων για πολλούς προορισμούς φθάνει και το 100% ενώ και τα δρομολόγια των υπεραστικών λεωφορείων παρουσιάζουν επίσης μεγάλη πληρότητα. Μάλιστα τα κατά τόπους ΚΤΕΛ ενισχύουν με έκτακτα δρομολόγια όπου χρειάζεται, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Τροχαία, στα Τέμπη, για την επιστροφή της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Με «συνεπιβάτη» τον καύσωνα ταξιδεύουν οι εκδρομείς-Πότε θα δροσίσει