ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Πέντε συλλήψεις στο πλαίσιο ελέγχων για ναρκωτικά

Εύβοια: Πέντε συλλήψεις στο πλαίσιο ελέγχων για ναρκωτικά

Συστηματικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν στην Χαλκίδα και στην ευρύτερη περιοχή για την καταπολέμηση διάδοσης των ναρκωτικών.

Κατλα την διάρκεια των ελέγχων αυτών το τελευταίο τριήμερο συνελήφθησαν πέντε άτομα ηλικίας 18, 21, 28, 32 και 35 ετών αντίστοιχα για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα:

  • στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 35χρονο, κατελήφθη να έχει στην κατοχή του και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης, βάρους 0,3 του γραμμαρίου.
  • στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 18χρονο και στον 21χρονο, βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους 1,6 γραμμαρίων, καθώς και έναν πλαστικό τρίφτη με υπολείμματα της ανωτέρω ουσίας.
  • στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 28χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους 1)γραμμαρίου.
  • Τέλος, στην τέταρτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στον 32χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης , μεικτού βάρους 0,15 του γραμμαρίου.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ άπαντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Διαβάστε επίσης:

Βοιωτία: Σύλληψη 14χρονων Ρομά για κλοπές στον Αλίαρτο

Ρόδος: Σύλληψη Τούρκου διακινητή μεταναστών ύστερα από καταδίωξη

Ημαθία: Τρεις συλλήψεις για κάνναβη και στέρηση ταξιδιωτικών εγγραφών

Μάνη: Νέα τροπή στο στο φονικό - Ένταλμα σύλληψης και για τρίτο άτομο

Κρήτη: Άγρια συμπλοκή στο Λιμάνι των Χανίων - Δύο άτομα στο Νοσοκομείο (pics)

Βρέθηκε μετά από τέσσερα χρόνια η σορός Γαλλίδας ορειβάτισσας