ΕΛΛΑΔΑ

«Θρίλερ» στο Αγρίνιο: «Σκότωσε τη μητέρα μου την ώρα που έβλεπα τηλεόραση»

«Θρίλερ» στο Αγρίνιο: «Σκότωσε τη μητέρα μου την ώρα που έβλεπα τηλεόραση»

Η κατάθεση που δίνει ο μαθητής της Γ' Λυκείου διαμορφώνει νέα δεδομένα – Ανοίγει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης που συγκλόνισε τη χώρα

Το έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα έγινε στα τέλη Μαΐου του 2013.

Το χρονικό
Ένας μαθητής της Γ' Λυκείου συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του με κουζινομάχαιρο, επειδή όπως ομολόγησε λίγο αργότερα στους αστυνομικούς, εκείνη του έβαλε τις φωνές στο σπίτι που ζούσαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, και του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση επειδή το πρωί ο ανήλικος θα έδινε εξετάσεις.

Νέα στοιχεία, νέα τροπή στην υπόθεση

Δεκαπέντε μήνες αργότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού ο μαθητής που πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο, τονίζοντας πως «ο πατέρας μου, μου ζήτησε να πω ότι εγώ έχω διαπράξει το έγκλημα εναντίον της μητέρας μου, διότι εγώ θα πήγαινα για λίγο καιρό στη φυλακή, ενώ εκείνος θα καθόταν για πολλά χρόνια.

Τον είδα να την χτυπάει, νομίζω πέντε φορές, εκείνη με καλούσε για βοήθεια, φωνάζοντας το όνομά μου κι εγώ έντρομος είχα ακινητοποιηθεί στον καναπέ και δεν έκανα τίποτα για τη μητέρα μου. Δεν την σκότωσα εγώ, έκανα το λάθος να καλύψω τον πατέρα μου και πληρώνω για ένα έγκλημα που δεν έκανα ποτέ».

Τους παραπάνω ισχυρισμούς του μαθητή κατέθεσε ενόρκως η ψυχίατρος Ελένη Μαραγκουδάκη στην ανακρίτρια Αγρινίου και, πλέον, γίνεται εκ νέου έρευνα.

Διαβάστε επίσης:

«Συγκλονίζει» ο Απόστολος Γκλέτσος: Μπορεί να κλαίω και ανά 40 λεπτά!

Ρoή Ειδήσεων