ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Αίσιο τέλος για την εγκλωβισμένη γυναίκα στον Ομαλό

Κρήτη: Αίσιο τέλος για την εγκλωβισμένη γυναίκα στον Ομαλό

Τέλος καλό όλα καλά, για την τραυματισμένη γυναίκα, που είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι και παρέμενε εγκλωβισμένη με το σύζυγό και τα δυο παιδιά της στο οροπέδιο του Ομαλού, στα Χανιά.

Μετά από τεράστιες προσπάθειες συνεργείων και διασωστών, στις 11:30 το βράδυ της Τετάρτη, 7 Ιανουαρίου έφτασαν στον αποκλεισμένο Ομαλό και παρέλαβαν τη γυναίκα.

Μόλις ενημερώθηκαν οι αρχές για το περιστατικό τραυματισμού της γυναίκας, ξεκίνησε και η προσπάθεια για να φτάσει στο οροπέδιο του Ομαλού ένα τζιπ της Πυροσβεστικής για να την παραλάβει.

Το ύψος του χιονιού στον δρόμο έφτανε και ξεπερνούσε το ένα μέτρα, έτσι μηχανήματα έργων από την Π.Ε. Χανίων και τον Δήμο Πλατανιά, καθάρισαν - όσο ήταν δυνατόν - τον δρόμο και από πίσω ακολουθούσε το τζιπ της Πυροσβεστικής στο οποίο επέβαινε και ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας κ.Τάσος Κουρουπάκης, καθώς και ένα τζιπ με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Τελικά, πριν τα μεσάνυχτα κατάφεραν να φτάσουν και να παραλάβουν την γυναίκα με την οικογένειά της, την οποία μετέφεραν στα Χανιά.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις