ΕΛΛΑΔΑ

Νόρμαν Ατλάντικ: Πορεία φορτηγών στη μνήμη των θυμάτων

Νόρμαν Ατλάντικ: Πορεία φορτηγών στη μνήμη των θυμάτων

Πορεία με τα φορτηγά τους στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών και συγκέντρωση στα διόδια των Μαλγάρων πραγματοποίησαν σήμερα στη μνήμη των θυμάτων του ναυτικού δυστυχήματος με το πλοίο "Norman Atlantic" οδηγοί φορτηγών.

Οι οδηγοί ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού που κάλεσε τα μέλη του με την πορεία μνήμης να εκφράσουν συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και αγωνία για την τύχη των αγνοούμενων και συμπαράσταση στους συγγενείς τους.

Οδηγοί 35 φορτηγών συγκεντρώθηκαν το πρωί στην περιοχή της κεντρικής Λαχαναγοράς και κινήθηκαν στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών χωρίς να εμποδίσουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Όταν η αυτοκινητοπομπή έφθασε στα διόδια των Μαλγάρων, οι οδηγοί στάθμευσαν τα φορτηγά στην άκρη της εθνικής οδού και πραγματοποίησαν συγκέντρωση κρατώντας πανό με το σήμα του πένθους και με ερωτηματικά.

"Οργανώσαμε την πορεία στη μνήμη των θυμάτων του "Norman Atlantic" μεταξύ των οποίων ήταν φίλοι και συνάδελφοί μας" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Φορτηγού, Κωνσταντίνος Μυλωνάς.

"Αγωνιούμε για τους αγνοούμενους. Εννέα άνθρωποι αγνοούνται. Έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν υπάρχει επίσημη πληροφόρηση" είπε ο κ. Μυλωνάς προσθέτοντας ότι οι οδηγοί φορτηγών είχαν την ευκαιρία στα διόδια των Μαλγάρων να συναντηθούν και να συνομιλήσουν και συγγενείς θυμάτων του "Norman Atlantic" που έφθασαν εκεί με τα αυτοκίνητά τους.

Πηγή φωτογραφιών seleo.gr

Σχετικές ειδήσεις