ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αρπαγής 10χρονου αγοριού στα Ιωάννινα

Απόπειρα αρπαγής 10χρονου αγοριού στα Ιωάννινα

Καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 10χρονου αγοριού ερευνούν από το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης (09/04/2015) οι αστυνομικές αρχές των Ιωαννίνων.

Την καταγγελία έκανε η μητέρα του ανήλικου, επικαλούμενη τα όσα της ανέφερε ο γιος της.

Σύμφωνα με όσα είπε στους αξιωματικούς της ασφάλειας Ιωαννίνων το 10χρονο αγόρι, άγνωστος άνδρας, που ήταν συνοδηγός σε ένα κόκκινο αγροτικό αυτοκίνητο, αφού τον πλησίασε σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Αμφιθέας Ιωαννίνων, τον κάλεσε, με το πρόσχημα ότι θέλει να του χαρίσει μια σοκολάτα, αλλά ο μικρός αρνήθηκε.

Ο άνδρας συνέχισε επίμονα να του ζητά να πλησιάσει το όχημα, το αγόρι ωστόσο αντιλαμβανόμενο ότι κάτι δεν πάει καλά, αρνήθηκε να τον ακολουθήσει και το έβαλε στα πόδια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του epirusgate, το κόκκινο αγροτικό, όμως, καταδίωξε το μικρό αγόρι κάνοντας όπισθεν. Μετά από λίγα μέτρα, ο 10χρονος σκαρφάλωσε στην μάντρα ενός σπιτιού και τότε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρία άτομα, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ο 10χρονος ενημέρωσε άμεσα την μητέρα του για το περιστατικό και ακολούθως έγινε η καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί είναι προβληματισμένοι, μιας και όπως αναφέρουν πληροφορίες, είναι το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Είχε προηγηθεί η καταγγελία για ανάλογο περιστατικό, στο γειτονικό χωρίο Πέραμα Ιωαννίνων.

Μάλιστα, οι εκπαιδευτικοί στο δημοτικό σχολείο, αλλά και στο Γυμνάσιο Περάματος, είχαν μοιράσει σχετικό φυλλάδιο και είχαν μιλήσει στους μαθητές για το πως πρέπει να αντιδρούν σε ανάλογες περιπτώσεις.

Σχετικές ειδήσεις