ΕΛΛΑΔΑ

Πρέβεζα: Στην εντατική νοσηλεύεται ο 19χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα

Πρέβεζα: Στην εντατική νοσηλεύεται ο 19χρονος που ακρωτηριάστηκε από κροτίδα

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο 19χρονος στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/4/2015), σε ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν κροτίδα έσκασε στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό περιβάλλον του, ο νεαρός υπεβλήθη σε εγχείρηση συγκόλλησης δαχτύλων, ωστόσο τα νέα δεν είναι και τόσο αισιόδοξα, όσον αφορά την επιτυχία αποκατάστασης των δύο εκ των τριών δαχτύλων.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν εάν και σε τι βαθμό αποκαταστάθηκε η λειτουργία του τρίτου δαχτύλου, σύμφωνα πάντα με τον συγγενή του 19χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται πλέον στην εντατική μονάδα.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωση και η Αστυνομία στην οποία αναφέρεται:

«Χθες (19.04.2015) το απόγευμα, στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου, ένας 19χρονος ημεδαπός, τραυματίστηκε από έκρηξη κροτίδας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο 19χρονος πριν από την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στο Δημοτικό Στάδιο Καναλακίου και ενώ βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, στην προσπάθειά του να ενεργοποιήσει κροτίδα, αυτή εξερράγη, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό του χέρι.

Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου και νοσηλεύεται.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Καναλακίου».

Πηγή: pamepreveza.gr

Σχετικές ειδήσεις