ΕΛΛΑΔΑ

Γυναίκα μόνη ανακαινίζει!

Γυναίκα μόνη ανακαινίζει!

Παραδεχτείτε το! Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που θέλετε να τα αλλάξετε όλα, μέσα έξω! Αλλαγές στις παρέες, στα στέκια, στα χρώματα, αλλαγές στα ρούχα, στα έπιπλα, στο σπίτι!

Είστε γυναίκα οπότε θέλετε να τα κάνετε όλα μόνη σας! Είστε άντρας οπότε θέλετε να τα αφήσετε όλα στα χέρια της γυναίκας σας! Κανένα πρόβλημα! Γιατί υπάρχουν τα Praktiker!

Κι έρχονται με τον νέο κατάλογο για την Ανακαίνιση Σπιτιού, με φρέσκιες ιδέες για να σας λύσουν τα χέρια, με εύκολες και οικονομικές λύσεις!

prmesa

Ο νέος κατάλογος για την Ανακαίνιση του Σπιτιού, που ισχύει έως τις 30 Μαΐου, περιέχει όλα όσα χρειάζεσθε για ανανέωση, το φρεσκάρισμα ή επισκευές, ώστε το σπίτι σας να είναι απολύτως λειτουργικό και να δείχνει σαν καινούριο. Εκεί θα βρείτε όλα τα νέα προϊόντα για την ανανέωση του μπάνιου και του πατώματος σε ανταγωνιστικές τιμές, μεγάλη γκάμα προτάσεων σε Είδη Υγιεινής & Έπιπλα Μπάνιου, Αξεσουάρ Μπάνιου, αλλά και Πλακάκια, Πατώματα, Πόρτες & Παράθυρα, Είδη Ξυλείας και Δομικά Υλικά.

Και αυτά είναι μόνο τα εργαλεία.

Γιατί σας βάζει και ιδέες! Η Praktiker προσφέρει πρωτότυπες λύσεις και για ανακαίνιση και για διακόσμηση. Σε συνεργασία με την κατασκευαστική εταιρεία CONOUS, προσφέρει υπηρεσίες διακόσμησης με €99 και ανακαίνιση ή κατασκευή σπιτιού με δώρο το μπάνιο ή δωροεπιταγή αξίας 10% επί της συνολικής δαπάνης.

Και γιατί σας δίνει και χείρα βοηθείας αν τα βρείτε σκούρα, π.χ. με την αλλαγή του πατώματος! Η Praktiker παρέχει και Τεχνικές Υπηρεσίες, με εξειδικευμένους κι έμπειρους τεχνίτες για τοποθέτηση πλακιδίων, επίπλων μπάνιου και για πολλές άλλες τεχνικές εργασίες, σε ειδικές τιμές έως το τέλος Μαΐου.

Μπορείτε και μόνοι σας αλλά οι ειδικοί το κάνουν καλύτερα και σε οικονομική τιμή!

Και τώρα που λύσατε το θέμα του σπιτιού, ανανεωθείτε και στα υπόλοιπα!