ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλήνιες 2015: Κρίση πανικού υποψηφίων στα Γιάννενα

Πανελλήνιες 2015: Κρίση πανικού υποψηφίων στα Γιάννενα

Πανελλήνιες 2015: Κρίση πανικού υπέστησαν τρεις μαθητές στα εξεταστικά κέντρα του 4ου Λυκείου Ιωαννίνων, του 1ου Λυκείου στην περιοχή της Κιάφας, αλλά και του Λυκείου Κατσικά κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οι μαθητές μεταφέρθηκαν στον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

«Μόλις ακούμε “σχολείο” καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για υποψήφιο και σπεύδουν τα ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν τα παιδιά», λένε οι υπεύθυνοι του τηλεφωνικού Κέντρου του ΕΚΑΒ.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Στις περισσότερες των περιπτώσεων πρόκειται για κρίσεις πανικού και η συμπτωματολογία που εκδηλώνεται ανησυχεί τους καθηγητές οι οποίοι σπεύδουν να καλέσουν σε βοήθεια, ενώ σημειώθηκαν και ορισμένα λιποθυμικά επεισόδια. Όπως ανέφεραν μαθητές, η δυσκολία των θεμάτων ήταν αρκετά μεγάλη και σε συνδυασμό με την πίεση και το άγχος που υπόκεινται οι μαθητές εξαιτίας των πανελλαδικών, σημειώνονται τέτοια περιστατικά.

Όπως αναφέρει το epirusgate.blogspot.gr οι συγκεκριμένοι μαθητές, αφού έλαβαν την απαραίτητη βεβαίωση από τον υπεύθυνο της κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, θα διαγωνισθούν ξανά στο σημερινό μάθημα, σε ημερομηνία που θα οριστεί μετά την 15η Ιουνίου.

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά

Σχετικές ειδήσεις