ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να τεθούν σε ισχύ από αύριο, Τρίτη (02/06/2015) στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στον Ωρωπό, λόγω εκτέλεσης ασφαλτικών εργασιών.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, στην Π.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τη διασταύρωση Μαρκοπούλου και για μέγιστο μήκος 60μ., στην κατεύθυνση προς Μαλακάσα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμου Ωρωπού , κατά το χρονικό διάστημα από την 08.00΄ ώρα της 2-6-2015 έως την 23.30΄ ώρα της 4-6-2015.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται ως εξής:

Από Μαρκόπουλο προς Μαλακάσα:

Μέσω του Α/Κ Μαρκοπούλου είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εν συνεχεία έξοδος από τον Α/Κ Καπανδριτίου (άνευ καταβολής διοδίων), είσοδο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και έξοδος από τον Α/Κ Μαλακάσας.

Από Μαλακάσα προς Μαρκόπουλο:

Μέσω του Α/Κ Μαλακάσας είσοδος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, εν συνεχεία έξοδος από τον Α/Κ Καπανδριτίου (άνευ καταβολής διοδίων) και είσοδο στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας ή στην Π.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.

Η Τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Σχετικές ειδήσεις