ΕΛΛΑΔΑ

Στη Σκάλα Συκαμνιάς η Σούζαν Σαράντον προς συμπαράσταση των προσφύγων (photo)

Στη Σκάλα Συκαμνιάς η Σούζαν Σαράντον προς συμπαράσταση των προσφύγων (photo)

Στη Σκάλα Συκαμνιάς προκειμένου να ζήσει από κοντά την τραγωδία των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στη Λέσβο βρέθηκε σήμερα (17/12) η γνωστή ηθοποιός του Χόλιγουντ Σούζαν Σάραντον.

H παρουσία της βέβαια δεν αποτελεί έκπληξη αφού η ηθοποιός είναι γνωστή για την εν γένει κοινωνική της δράση ακόμα και για τις δημόσιες της παρεμβάσεις σε θέματα που συχνά σοκάρουν τους συντηρητικούς κύκλους της αμερικάνικης κοινωνίας.

Ιδιαίτερα ας σημειωθεί ότι το 2007 μαζί με τον Τιμ Ρόμπινς και την Τζέιν Φόντα συμμετείχε στην αντιπολεμική συγκέντρωση στη Ουάσιγκτον υποστηρίζοντας την απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από το Ιράκ.

Η Σάραντον κινήθηκε στην παραθαλάσσια περιοχή από την Εφταλού προς τη Σκάλα Συκαμνιάς, συζήτησε με εθελοντές και μέλη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που επιχειρούν στην περιοχή και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Το πρόγραμμα της κ. Σάραντον στη Λέσβο τις επόμενες μέρες παραμένει άγνωστο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο ηθοποιός Μάντι Πατίνκιν, που υποδύεται τον «Saul» στη σειρά Homeland είχε επισκεφθεί προ ημερών το Μόλυβο της Λέσβου προκειμένου να συμπαρασταθεί και αυτός στους πρόσφυγες…

Δειτε φωτογραφία του lesvosnews.net από την επίσκεψη της διάσημης ηθοποιού στην Λέσβο στην παραπάνω gallery.