ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα Κοζάνη: Βουβό πένθος έξω απο το σπίτι της Ανθής

Έγκλημα Κοζάνη: Βουβό πένθος έξω απο το σπίτι της Ανθής

Δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τι έχει συμβεί στην κωμόπολη της Κοζάνης οι κάτοικοι της. Το έγκλημα ερωτικού πάθους που συνέβη πριν από μερικές μέρες είναι το κεντρικό θέμα σε κάθε γωνία της μικρής πόλης Βελβεντό.

Έξω από το σπίτι της Ανθής Λίναρδου και του Τάσου Τσουχάρα δεν ακούγονται πια φωνές από τους συχνούς τσακωμούς τους, αλλά ούτε και τα κλάματα των τριών παιδιών. Κάποιοι γνωστοί και φίλοι στέκονται στην εξώπορτα για λίγα λεπτά, κοιτούν το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και φεύγουν αμίλητοι. Ο πατέρας της Ανθής, Θανάσης Λινάρδος περνά πολλές ώρες μέσα στο σπίτι του αντρόγυνου, ενω σε όσους τον συναντούν στους δρόμους της πόλης το μόνο που λεει είναι «πάει, το έχασα το παιδί μου»

«Δεν μπορώ να το πιστέψω τι έγινε , ήξερα είχαν προβλήματα όπως όλα τα ζευγάρια άλλωστε. Εάν δεν το διάβαζα και δεν το έβλεπα στην τηλεόραση δεν το πίστευα.» δηλώνει η Μαρία Κ. κάτοικος της περιοχής.

« Είναι απίστευτο τι θα απογίνουν τα παιδία τους. Δεν μπορώ να το πιστέψω . Τους ήξερα και τους έβλεπα συχνά να κάνουν βόλτα με τα μικρά στην κεντρική πλατεία. Την Δευτέρα είναι η κηδεία αλλά δεν θα αντέξω να πάω» μας δηλώνει ο Κώστας Δ.

«Είναι θυμωμένος και λυπημένος. Την σκότωσε και μετά έκανε τον ανήξερο. Είναι απάνθρωπο να αφαιρείς την ζωή ενός ανθρώπου και πολύ περισσότερο της γυναικάς που έχει φέρει στο κόσμο τα παιδιά σου.» μας λέει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Β

Σχετικές ειδήσεις