ΕΛΛΑΔΑ

Μπλόκα αγρότες: Μέσω παρακάμψεων η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Μπλόκα αγρότες: Μέσω παρακάμψεων η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Μέχρι τις 9 το βράδυ θα κρατήσει ο αποκλεισμός της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο 110 χλμ. στο ύψος του Κάστρου, από τους αγρότες.

Εξάλλου, πριν λίγο οι αγρότες έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και στο 210 χλμ. στο ύψος της Ανθήλης. Σε όλες τις περιπτώσεις η τροχαία οδηγεί την κυκλοφορία σε παρακαμπτήριους δρόμους απ' όπου μέχρι στιγμής εξελίσσεται ομαλά.

Παράλληλα, λίγο μετά τις 7 το βράδυ οι αγρότες έκλεισαν και την παλιά εθνική οδό Λαμίας-Αθηνών στα όρια της Φθιώτιδας με τη Βοιωτία, στο ύψος του Παλιού Λεβέντη. Στην περιοχή έχουν εγκλωβιστεί αρκετά φορτηγά αυτοκίνητα, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί διέξοδο για τα μεγάλα οχήματα τα οποία θέλουν να αποφύγουν τα διόδια στην εθνική οδό. Ήδη, μέσα σε μικρό διάστημα, οι ουρές των φορτηγών έχουν ξεπεράσει τα 2 χλμ. Σύμφωνα με τους αγρότες, ο δρόμος θα παραμείνει αποκλεισμένος μέχρι τις 9 το βράδυ.

Μέχρι τις 9 το βράδυ θα παραμείνει, τέλος, κλειστή η παλιά εθνική οδός Λαμίας Αθηνών και στο ύψος της Αμφίκλειας, από αγρότες που έχουν στήσει δεύτερο μπλόκο σε εκείνο το σημείο.

Σχετικές ειδήσεις