ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Και ξαφνικά βγήκε το… φέρετρο στους δρόμους των Χανίων – Τι συνέβη;

Απεργία: Και ξαφνικά βγήκε το… φέρετρο στους δρόμους των Χανίων – Τι συνέβη;

Απόβαση στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς Χανίων έκαναν περίπου 40 τρακτέρ και αγροτικά αυτοκίνητα κλείνοντας την είσοδο και έξοδο των οχημάτων στις κεντρικές οδούς.

Εκατοντάδες εργαζόμενοι και φορείς κατέκλυσαν την πλατεία σε μια δυναμική κινητοποίηση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση συμμετείχαν εργαζόμενοι και εκπρόσωποι από το Εργατικό Κέντρο Χανίων, το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ στα Χανιά και δεκάδες συλλόγους καθώς και επαγγελματίες όλων των κλάδων.

Νωρίτερα τα τρακτέρ είχαν ξεκινήσει από τον Κλαδισό με κατεύθυνση το κέντρο των Χανίων.

Μετά την ολοκλήρωση της κινητοποίησης οι αγροτοκτηνοτρόφοι θα επιστρέψουν στο μπλόκο του Κλαδισού όπου θα παραμείνουν επ' αόριστον.

Το ΠΑΜΕ έκανε την κηδεία του ασφαλιστικού

Σύμφωνα με το Flashnews.gr, την... κηδεία του ασφαλιστικού έκαναν εργαζόμενοι και σωματεία που εντάσσονται στον χώρο του ΠΑΜΕ.

Στην απεργιακή κινητοποίηση που πραγματοποιείται στην πλατεία 1866, οι διαδηλωτές που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, κράτησαν στα χέρια ένα φέρετρο που περιείχε... το ασφαλιστικό και αυτοί που το κρατούσαν ήταν η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ο ΣΕΒ, η Ε.Ε. και η Τρόικα!

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις