ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Πέντε συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αν κερδίσετε τα 2,3 εκατ. ευρώ σήμερα!

Τζόκερ: Πέντε συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε αν κερδίσετε τα 2,3 εκατ. ευρώ σήμερα!

Το «όνειρο» των 2.300.000 στο Τζόκερ κυνηγούν αυτή την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου, χιλιάδες παίκτες!

Αν όμως κάποιος συνειδητοποιήσει ότι στο δελτίο που έπαιξε αναγράφονται οι σωστοί αριθμοί, θα πρέπει να είναι …ψύχραιμος και να σεβαστεί μια σειρά από «άτυπους» κανόνες που θα τον βοηθήσουν αφενός να μη βρεθεί εκτεθειμένος, αφετέρου να μην εξανεμίσει τα κέρδη του σε ελάχιστο χρόνο.

Οι βασικές συμβουλές για έναν… νεόκοπο εκατομμυριούχο ή δισεκατομμυριούχο είναι οι εξής:

1.Να μην χαθεί το τυχερό δελτίο: Είναι προφανώς το αυτονόητο, αλλά περιστατικά απώλειας του δελτίου έχουν καταγραφεί. Ή, άλλες φορές, ο υπερτυχερός δεν έχει μπει στον κόπο να το κοιτάξει! Οπότε, το καλύτερο είναι μόλις κανείς διαπιστώσει ότι κέρδισε να σπεύσει για εξαργύρωση.

2.Μην δημοσιοποιείτε την επιτυχία: Ο ενθουσιασμός κάθε ανθρώπου που κερδίζει ένα αστρονομικό ποσό είναι ασυγκράτητος, αλλά καλό θα είναι να υπάρξει ένας αυτοπεριορισμός. Άλλωστε, ο νικητής προστατεύεται από το νόμο περί ανωνυμίας. Έτσι κι αλλιώς, το χρήμα δεν κρύβεται και αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί.

3.Μην παριστάνετε τους ειδήμονες στη διαχείριση των οικονομικών: Η διαχείριση ενός μισθού , δεν είναι το ίδιο με τις επενδύσεις δισεκατομμυρίων. Το ίδιο ισχύει και για φίλους και γνωστούς που παριστάνουν ότι τα ξέρουν όλα. Είναι καλύτερα να απευθυνθεί κανείς σε ειδικούς συμβούλους.

4.«Κλείστε» ό,τι οικονομικές εκκρεμότητες έχετε: Μην ρίξετε «κανόνι» σε δάνεια και δόσεις, με το σκεπτικό ότι ένας βαθύπλουτος δεν ασχολείται με …ψιλοπράγματα. Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον και καλό θα ήταν να λύσει αυτά τα ζητήματα όταν θα έχει τη δυνατότητα.

5. Μην τάζετε σε συγγενείς και φίλους τα πάντα: Αν αρχίσετε να ξοδεύετε αλόγιστα για συγγενείς και φίλους, είναι αυτονόητο ότι οι απαιτήσεις των άλλων θα αρχίσουν να αυξάνονται και να είναι διαρκώς και πιο πιεστικές. Χρειάζεται όριο και πειθαρχία.

Σχετικές ειδήσεις