ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: ληστεία με έναν τραυματία σε πρατήριο βενζίνης

Ηλεία: ληστεία με έναν τραυματία σε πρατήριο βενζίνης
Ήταν καλά πληροφορημένοι οι δύο δράστες της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου...

Ήταν καλά πληροφορημένοι οι δύο δράστες της ληστείας σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, στο τμήμα ανάμεσα στα Σαβάλια και τη Γαστούνη.

Γνώριζαν πολλά για τον τρόπο λειτουργίας των δύο πρατηρίων που ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη στην Αμαλιάδα και στα Σαβάλια.

Έτσι, έστησαν καρτέρι στο ένα πρατήριο και περίμεναν να έρθει η υπάλληλος του άλλου για να παραδώσει τις εισπράξεις στον ιδιοκτήτη.

Μόλις η νεαρή βγήκε από το αυτοκίνητο, εμφανίστηκε μπροστά της ένας ένοπλος άντρας με καλυμμένο το πρόσωπό του, ο οποίος σε σπαστά ελληνικά της ζήτησε να του δώσει τα χρήματα. Μάλιστα δεν δίστασε να πυροβολήσει προς το πρατήριο υγρών καυσίμων. Στη συνέχεια άρπαξε την τσάντα που περιείχε 7.000 με 8.000 ευρώ, μπήκε στο αυτοκίνητο της υπαλλήλου και απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ τον ακολούθησε και ο συνεργός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης, που βρισκόταν στο εσωτερικό του γραφείου του πρατηρίου, βλέποντας τον ληστή να κρατά όπλο, έπεσε στο έδαφος. Στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, όταν η σφαίρα από τον πυροβολισμό τον πέτυχε στο πόδι, γδέρνοντας ουσιαστικά το δέρμα του, προκαλώντας έναν επιπόλαιο τραυματισμό.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, σύμφωνα με το «thebest.gr», βρέθηκε, στην περιοχή της Γαστούνης, το όχημα που έκλεψε ο ένας ληστής από την υπάλληλο του πρατηρίου.