ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το πτώμα στους Αγίους Αναργύρους: Είναι η αγνοούμενη Έλενα;

Θρίλερ με το πτώμα στους Αγίους Αναργύρους: Είναι η αγνοούμενη Έλενα;

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση του πτώματος γυναίκας σε υπαίθριο χώρο στους Αγίους Αναργύρους σε προχωρημένη σήψη. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο το πτώμα να ανήκει στην αγνοούμενη 50χρονη Έλενα, που αγνοείται από τις αρχές Ιουνίου.

Νέα τροπή φαίνεται ότι παίρνουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της εύπορης 50χρονης από τα Πετράλωνα που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τον Ιούνιο, μετά τον εντοπισμό ενός πτώματος γυναίκας στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων τη Δευτέρα.

Οι αστυνομικοί εστιάζουν τώρα την προσοχή τους στους Αγίους Αναργύρους, καθώς το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε τυλιγμένο με ένα σεντόνι θεωρείται ότι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, ενώ η ηλικία του προσδιορίζεται από 40 έως 50 ετών, που ταιριάζει με την ηλικία της Ουκρανής.

Επίσης, η σωματοδομή του πτώματος ταιριάζει με αυτό της εύπορης Έλενας, ενώ ο θάνατος της γυναίκας προσδιορίζεται μετά την εξαφάνιση της αλλοδαπής γυναίκας.

Αυτά τα τρία στοιχεία ήταν αρκετά για να κινητοποιούσουν τις Αρχές, ώστε να στρέψουν προς εκείνη την κατεύθυνση τις έρευνες τους, μήπως και βρουν την άκρη του νήματος πίσω από την εξαφάνιση της 50χρονης Έλενας και του πτώματος στους Αγίους Αναργύρους.

Σχετικές ειδήσεις