ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στην Αμφιλοχία: Δείτε τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο 19χρονος που σκόρπισε το θάνατο

Τροχαίο στην Αμφιλοχία: Δείτε τι αυτοκίνητο οδηγούσε ο 19χρονος που σκόρπισε το θάνατο

Νέες πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε μια 73χρονη στα Σαρδίνια της Αμφιλοχίας κι έστειλε στο νοσοκομείο μια ακόμα γυναίκα, έρχονται σταδιακά στο φως.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος το βράδυ της Δευτέρας (06/03) και παρέσυρε δύο γυναίκες ήταν ένα παλαιό ταξί, το οποίο δεν έφερε αριθμό κυκλοφορίας και κανονικά θα έπρεπε να είναι ακινητοποιημένο.

Δείτε φωτογραφία του οχήματος στη gallery του Newsbomb.gr

Όπως σημειώνει το agriniopress.gr, ο νεαρός φέρεται να μην έχει προσκομίσει στην Αστυνομία, δίπλωμα οδήγησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο οδηγός του μοιραίου οχήματος είναι συγχωριανός των γυναικών, συνελήφθη χθες Τρίτη, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών του Αγρινίου και αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη του.

Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι την παρουσία των γυναικών στον δρόμο του.

amfiloxia2

Το χρονικό του δυστυχήματος

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στο 5ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας - Εμπεσού όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος παρέσυρε μία 73χρονη και μια 56χρονη τη στιγμή που επέστρεφαν στα σπίτια τους, με τα πόδια.

Αμέσως μετά το τροχαίο, οι δύο γυναίκες διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο της 73χρονης, ενώ η 56χρονη τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν βρέθηκε στον τόπο του δυστυχήματος και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Έπειτα από περίπου δύο ώρες άνδρες της ΟΠΚΕ εντόπισαν και συνέλαβαν τον 19χρονο, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Σχετικές ειδήσεις