ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σώρρας είναι εξαφανισμένος αλλά οι οπαδοί του διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου

Ο Σώρρας είναι εξαφανισμένος αλλά οι οπαδοί του διοργάνωσαν συνέντευξη Τύπου

Μπορεί οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς για τον εντοπισμό του ζεύγους Σώρρα, αυτό όμως δεν εμπόδισε την «Ελλήνων Συνέλευσις» να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο δικηγόρος του καταζητούμενου Αρτέμη Σώρρα, σημείωσε μεταξύ άλλων, πως, αν και δεν τον γνωρίζει, τον εκτιμά και τον εμπιστεύεται και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο πελάτης του είναι αθώος.

Παράλληλα ανέφερε πως υπάρχουν υπόνοιες-υποψίες ότι λόγω του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει χρησιμοποιείται από κάποιους κύκλους η δικαιοσύνη ώστε ο Αρτέμης Σώρρας να μην έχει «φωνή».

Ο κ. Νουλέζας τόνισε ακόμη πως στις 5 Απριλίου θα αποδειχθεί ενώπιον του δικαστηρίου ότι ο Αρτέμης Σώρρας έχει μόνιμη και σταθερή κατοικία και ότι δεν είναι ύποπτος φυγής.

Αναφορικά με το αν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο Αρτέμης Σώρρας, τοποθετήθηκαν λακωνικά λέγοντας πως «ο Σώρρας είναι παντού» και συνέχισαν: «Είναι αθώος και αυτός και η γυναίκα του». Στη συνέχεια ανέφεραν πως η απόφαση του δικαστηρίου είναι «υπερβολική, στα όρια του νόμου» και πως «αν δεν τελεσιδηκήσει η απόφαση στο Άρειο Πάγο δεν χάνει τα πολιτικά του δικαιώματα και μπορεί να κατέβει υποψήφιος».

Στην συνέχεια της συνέντευξης Τύπου τόσο ο δικηγόρος όσο και ο γενικός γραμματέας της «Ελλήνων Συνελευσις», Βασίλης Θεοδορόπουλος κατήγγειλαν πως ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή του αφού έχει δεχθεί μέχρι στιγμής δύο δολοφονικές επιθέσεις ενώ πάνω από 150 γραφεία της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχουν βανδαλιστεί.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του πολιτικού φορέα, Βίκυ Χαραλάμπους εξαπέλυσε επίθεση προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνοντας λόγω για ανηλεή πόλεμο με ψευδή δημοσιεύματα.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα έκανε μία αινιγματική δήλωση στην οποία ανέφερε πως «δεν ξέρω αν τον κυνηγάει η CIA, ξέρω μόνο ότι έχει το καλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα».

Σχετικές ειδήσεις