ΕΛΛΑΔΑ

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη

Αυτοπυρπολήθηκε μπροστά από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη
Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι έξω από το κεντρικό υποκατάστημα...

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 15:00 το μεσημέρι έξω από το κεντρικό υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης στη Θεσσαλονίκη, όταν 55χρονος επιχείρησε να καεί ζωντανός με βενζίνη και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των περαστικών.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος, κρατώντας έναν τηλεβόα στο ένα χέρι και ένα μπιτόνι με βενζίνη στο άλλο, άρχισε να διαμαρτύρεται εναντίον της κυβέρνησης, των τραπεζιτών και των πολιτικών κομμάτων και απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στις Αρχές όπου έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να μεταπείσουν τον απελπισμένο άνδρα.

Ωστόσο, ο 55χρονος κάποια στιγμή περιέλουσε με βενζίνη τα ρούχα του και έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα αλλά οι αστυνομικοί και οι υπάλληλοι με πυροσβεστήρες κατάφεραν να σβήσουν άμεσα τη φωτιά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ελαφρά εγκαύματα στο στήθος και την πλάτη, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο ίδιος άνδρας πριν από δύο χρόνια περίπου επιχείρησε ξανά να βάλει τέλος στη ζωή του με τον ίδιο τρόπο και πάλι έξω από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα και τότε.