ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μόρια

Μυτιλήνη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Μόρια

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιχειρούν από τα ξημερώματα του Σαββάτου, 9 Σεπτεμβρίου, στο hot spot της Μόριας,στη Μυτιλήνη.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας, στόχο έχει τη σύλληψη μεταναστών για τους οποίος έχει βγει απορριπτική, οριστική και αμετάκλητη απόφαση μη χορήγησης πολιτικού ασύλου και θα πρέπει να επαναπροωθηθούν στην Τουρκία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvosnews.gr, το σχέδιο της αστυνομίας «πρόλαβε» τους μετανάστες πριν αυτοί αντιληφθούν ότι ξεκινά επιχείρηση καθώς σε προηγούμενες αντίστοιχες επιχειρήσεις οι μετανάστες ξεσηκώνονταν και προκαλούσαν εκτεταμένες ζημιές.

Αφού πρώτα αστυνομικοί περικύκλωσαν ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο, εισχώρησε στο hot spot μεγάλη αστυνομική δύναμη. Οι αστυνομικοί κρατώντας τις σχετικές αποφάσεις, χτυπούσαν την πόρτα τον κοντέινερ για να προχωρήσουν στις συλλήψεις.

Στην επιχείρηση της Αστυνομίας συμμετέχουν περισσότεροι από 350 αστυνομικοί, ενώ προληπτικά βρίσκονται στο hot spot της Μόριας μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.

Πηγή φωτογραφίας: lesvosnews.gr

Σχετικές ειδήσεις