ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς: Δείτε πώς θα κινηθούν

Αλλαγές στα δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς: Δείτε πώς θα κινηθούν

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όσοι μετακινήστε με τα Μέσα Μεταφοράς

Την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχαν εξαγγείλει για όλη την εβδομάδα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στην ΣΤΑΣΥ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του σωματείου «Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο επιβατικό κοινό και μετά την έμπρακτη βούληση της Διοίκησης να προχωρήσει σε ουσιαστικό διάλογο για τα αιτήματά μας, αποφάσισε να αναστείλει τις στάσεις εργασίας, που είχε προκηρύξει για σήμερα 12 Σεπτεμβρίου (από 21.00 έως λήξη της βάρδιας) και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου (από 12.00 έως 15.00).

Στη συνάντηση επήλθε συμφωνία ως προς την αναγκαιότητα και τον τρόπο κατοχύρωσης της διαφάνειας σε προαγωγές και μετακινήσεις υπαλλήλων, με αξιοκρατικά και αντικειμενικά κριτήρια.

Μετά απ’ αυτές τις εξελίξεις και προκειμένου να διευκολυνθεί ο συνεχιζόμενος διάλογος αποφασίσαμε την αναστολή των κινητοποιήσεων δηλώνοντας ότι παραμένει πρωταρχικό αίτημα του Σωματείου η αξιοκρατία, η διαφάνεια και η αντικειμενικότητα στην εργασιακή εξέλιξη όλων των συναδέλφων».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τετάρτη τα λεωφορεία θα ακινητοποιηθούν από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 21.00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας και την Πέμπτη, ο προαστιακός τραβά χειρόφρενο καθώς οι εργαζόμενοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα να μην εκτελούνται και τα δρομολόγια του Μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Σχετικές ειδήσεις